Arek8888 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Witajcie. Przymierzam się do wymiany rozrusznika w swoim AFN, bo mój zaczyna kuleć. Czy lepiej jest oddać go do regeneracji czy kupić nowy zamiennik?
KINIAM Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Nie znam aktualnych cen i parametrów tego rozrusznika ale wszystko zależy jaki zamiennik i za ile możesz kupić. Raz udało mi się kupić rozrusznik w ASO Skody za 350 zł a regeneracja podobnego to 150-200 zł. Używek nie polecam to loteria.
Brzeziak Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Jak kolega wyżej używka to loteria. Ja we wszystkich autach regeneruje rozruszniki. Mam sprawdzonych chłopaków u których regeneruje od kilku lat i jeszcze żadnej reklamacji nie miałem. Moim zdaniem jak masz kogoś dobrego to regeneruj. Koszta różne od 40zł do 200zł, zależy co do wymiany.
Arek8888 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 Dzięki za rady. W takim razie pogadam ze swoim mechanikiem bo to uczciwy chłop i może będzie w stanie wskazać w moim mieście dobre miejsce do regeneracji, bo ja z tym doświadczenia niestety nie mam.
hubi. Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 a ja polecam używkę cena 100 zł i masz spokój trafisz valeo i pochodzi
Rekomendowane odpowiedzi