Opublikowano 11 Stycznia 201214 l W dniu dzisiejszym odebrałem ją z aso i założyłem w samochodzie bez większych problemów, wybrałem odcien soul a nr katalogowy taki jak napisał kolega Wrclaguna
Opublikowano 13 Lutego 201214 l Nr gałki 5-cio biegowa S LINE 8L0 863 278 BJ RMD Cena w AS0 bez zniżek 132 PLN i są ( dwa "odcienie koloru" ) wszystko zalezy od dostawcy skóry Porównywaliśmy to w serwisie z kumplem i rzeczywiśćie pod jednym numerem sa te "dwa odcienie" po tym numerze jak zamówie to dostanę z mieszkiem czy samą gałkę? no i drugie pytanie czy długość tego mieszka wystarczy mi do B6? no i trzecie dekielek 5 czy 6-cio biegowy będzie?
Opublikowano 13 Lutego 201214 l Tak to masz komplet z gałką z mieszkiem i nawet ramke gratis dostaniesz Na swoją ramkę przekładasz wszystko tylko pamietaj ze trzeba koncówkę skóry włozyc najlepiej do wrzatku aby troszke zmiekła i sie rozszezyla ( bo ciasno sie wkłada) :gwizdanie: . Wtedy musisz zszywaczem przymocowac do wspomnianej ramki mieszek
Opublikowano 13 Lutego 201214 l WRCLaguna...a jeszcze tylko mi napisz czy nr, który podałeś jest od 5 czy 6-cio biegowego??
Opublikowano 13 Lutego 201214 l To nie pisze w ETCE Ale ten sprzedajcy na pewno bedzie wiedział . http://moto.allegro.pl/nowa-galka-audi-a3-s-line-skorzany-mieszek-oryg-i2099549276.html Tak szukałem sobie i mnie ciekawi ta róznica w odcieniach w galkach
Opublikowano 14 Marca 201214 l czym odpinacie i zapinacie tą opaske która jest na gałce? Ja to robiłem cienkim kombinerkami
Opublikowano 19 Marca 201214 l Witam, w swoim A4 B7 Avant mam taką gałkę zmiany biegów: Chciałem zapytać cz da radę wymienić sama gałkę na skórzaną, czy muszę zmieniać całość (gałkę + mieszek) I jeszcze drugie pytanie. Opis na pierwszej stronie dotyczy takiej gałki czy gałki innego rodzaju? żeby zdjąć gałkę z drążka wystarczy odpiąć ten pierścień mocujący? Niestety zdjęcia na pierwszje stronie obrazujące opis demontażu gałki już nie działają stąd moje pytania Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Łukasz
Opublikowano 20 Marca 201214 l Witam,w swoim A4 B7 Avant mam taką gałkę zmiany biegów: http://img844.imageshack.us/img844/948/20111202144901.jpg Chciałem zapytać cz da radę wymienić sama gałkę na skórzaną, czy muszę zmieniać całość (gałkę + mieszek) I jeszcze drugie pytanie. Opis na pierwszej stronie dotyczy takiej gałki czy gałki innego rodzaju? żeby zdjąć gałkę z drążka wystarczy odpiąć ten pierścień mocujący? Niestety zdjęcia na pierwszje stronie obrazujące opis demontażu gałki już nie działają stąd moje pytania Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Łukasz Raczej kupisz cała gałkę z mieszkiem Zdejmujesz ten pierścień , zakładasz na rameczkę wczesiej mocząc w skórkę w gorącej wodzie i mocujesz nową gałeczkę .
Opublikowano 20 Marca 201214 l A jak jest z tymi gałkami od A3 S-line z pikowaną skórą? Ktoś wyżej napisał, że są gorszej jakości od tych do A4. Faktycznie są tandetniejsze od tych od A4? http://allegro.pl/tuning-audi-galka-skora-mieszek-a3-8l-opcja-a4-b7-i2218530227.html Zastanawiam się nad kupnem takiej. Problemem będzie tylko naciągnięcie mieszka na ramkę od A4, tak? Mocowanie samej gałki na drążku jest takie same jak w A4?
Opublikowano 20 Marca 201214 l A jak jest z tymi gałkami od A3 S-line z pikowaną skórą? Ktoś wyżej napisał, że są gorszej jakości od tych do A4. Faktycznie są tandetniejsze od tych od A4?http://allegro.pl/tuning-audi-galka-skora-mieszek-a3-8l-opcja-a4-b7-i2218530227.html Zastanawiam się nad kupnem takiej. Problemem będzie tylko naciągnięcie mieszka na ramkę od A4, tak? Mocowanie samej gałki na drążku jest takie same jak w A4? Cały wątek poświecony jest o tej właśnie gałce od A3 musisz tylko naciągnąc na ramkę . Taka sama tylko do A4 kosztuje 465 PLN .....takze wybieraj . http://allegro.pl/nowa-oryg-galka-audi-a4-s-line-s4-b6-b7-skora-i2214043855.html
Opublikowano 20 Marca 201214 l Wiem, wiem, ale ktoś napisał, że ponoć słabo wykonana, że wpada w drgania, jakoś telepie i dlatego się zastanawiam. Faktycznie tak jest, czy jest normalnie solidnie wykonana i jak się dobrze zamontuję jest git majonez?
Opublikowano 20 Marca 201214 l Wiem, wiem, ale ktoś napisał, że ponoć słabo wykonana, że wpada w drgania, jakoś telepie i dlatego się zastanawiam. Faktycznie tak jest, czy jest normalnie solidnie wykonana i jak się dobrze zamontuję jest git majonez? Kup tą za 465 PLN i będziesz spał spokojnie
Opublikowano 11 Lipca 201214 l Tak to masz komplet z gałką z mieszkiem i nawet ramke gratis dostaniesz Na swoją ramkę przekładasz wszystko tylko pamietaj ze trzeba koncówkę skóry włozyc najlepiej do wrzatku aby troszke zmiekła i sie rozszezyla ( bo ciasno sie wkłada) :gwizdanie: . Wtedy musisz zszywaczem przymocowac do wspomnianej ramki mieszek Mieszek po zamoczeniu rzeczywiście mięknie i elegancko wchodzi na ramkę. Niestetos jak wyschnie traci całą swoją elastyczność i miękkość. Staje się sztywny i twardy jak pergamin. Zastanawiam się jak go teraz natłuścić żeby był elastyczny, nie chce mi się znowu tego rozbierać.
Opublikowano 12 Lipca 201214 l Tak szukałem sobie i mnie ciekawi ta róznica w odcieniach w galkach Czy coś udało się wyjaśnić z tymi dwoma kolorami czerni (soul), 6BN a RMD ??? Kupiłem tą z A3 i faktycznie jak się na nią patrzy to bardziej jest szara niż czarna.
Opublikowano 16 Lipca 201214 l koledzy o tej gałce mowicie , mam kiere pikowana s- line i ładnie by sie ta gałka komponowała ... wystarczy tylko mieszek naciagnac na moja orginalna ramke , całe mocowanie gałki jest identyczne jak w orginale ? NOWA ORYGINALNA GAŁKA AUDI A3 S-LINE S3 CHROM HIT! (2493286836) - motoAllegro
Opublikowano 17 Lipca 201214 l Tak o tej, trzeba tylko zmienić ramkę lub cały mieszek. Ja zmieniłem cały mieszek na A4.
Opublikowano 17 Lipca 201214 l Kiedyś juz pisałem o tych odcieniach ....i wynika że są od dwóch róznych producentów