Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] HIDy w przeciwmgielnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w ETCE jest podane że H7, 12V/55W, :cool1:, ja bym to sprawdził jeszcze w realu :hi:

Opublikowano

a więc jednak się da :kox:

:notworthy:

nie ma kłopotów żarnik jak sobie tak tam jest bez soczewki?

Opublikowano

no pewnie ,ze sie da-ja mam w podpisie-6000k w soczewce i mgielnych,ale juz zamowilem 3000k-golden yellow,bo mi jeden zarnik pada i przestaje swiecic po jakiejs chwili, :naughty: lepiej widac droge w zla pogode ,a i fajnie wygladaja

tu masz ,jak to wyglada w audi 3000k w mgielnych

teraz takie zakladam :wink4: jak przyjda i wrzuce-zapodam filmik lub foty :wink4:

Opublikowano

no pewnie ,ze sie da-ja mam w podpisie-6000k w soczewce i mgielnych,ale juz zamowilem 3000k-golden yellow,bo mi jeden zarnik pada i przestaje swiecic po jakiejs chwili, :naughty: lepiej widac droge w zla pogode ,a i fajnie wygladaja

tu masz ,jak to wyglada w audi 3000k w mgielnych

teraz takie zakladam :wink4: jak przyjda i wrzuce-zapodam filmik lub foty :wink4:

ok będę wdzięczny :wink4:

Opublikowano

domjenick, gdzie zamawiałeś ten xenonik, 3000k-golden yellow bo szukałem na allegro ale nie ma takiego niestety :thumbdown:

Opublikowano

tu jest link,ale ja zamawialem tylko zarniki :wink4:

kliknij na link

Opublikowano

zamówiłeś już? ile Cię to wyjdzie z przesyłką :wink4:

Opublikowano

zamówiłeś już? ile Cię to wyjdzie z przesyłką :wink4:

jakies 12 funtow :wink4:
Opublikowano

no to dość nawet, to za komplet czy za sztukę, a na H7 są takie :gwizdanie:

znalazłem jedne na allegro ale cena w porównaniu z ebay masakra :wallbash:

http://www.allegro.pl/item840347455_zarnik_palnik_xenon_kit_h1_h7_3000k_poznan.html

Opublikowano

no to dość nawet, to za komplet czy za sztukę,

...a wyobrazasz sobie,jeden 6000k i drugi 3000k? :wink4::tongue4: pewnie,ze dwa...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/H7-HID-Xenon-Conversion-Replacement-Bulb-Kit-3K-12K_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem230459e18bQQitemZ150396854667QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

masz linka na same zarniki do H7 :wink4:

Opublikowano

nie no naturalnie że musi być jedna barwa, tylko zastanawiałem się czy cena jest za komplet, a powidz mi czy wtyczki żarników pasują do każdych przetwornic HID :gwizdanie:

Opublikowano

nie no naturalnie że musi być jedna barwa, tylko zastanawiałem się czy cena jest za komplet, a powidz mi czy wtyczki żarników pasują do każdych przetwornic HID :gwizdanie:

wszystkie sa takie same :wink4:
Opublikowano

Jak dla mnie to te 30000K robią robotę :evil: Róż w przeciwmgielnych jest :kox:

Opublikowano

Dibo zamawiaj to Ci do felg będzie pasował :evil:

Opublikowano

Jak dla mnie to te 30000K robią robotę :evil: Róż w przeciwmgielnych jest :kox:

podobaja ci sie? :naughty:
Opublikowano

a co myślicie o wstawieniu palników z taką barwą w miejsce żarówek od "długich" ? czy lepiej zenona o tej samej barwie co mam? :mysli:

Opublikowano

z jaką barwą 30000K :evil:

Opublikowano

Dibo zamawiaj to Ci do felg będzie pasował :evil:

Właśnie myślę nad takim setupem na wiosnę :kox: Chociaż mnie trochę to przeraża :polew:

Opublikowano

a co myślicie o wstawieniu palników z taką barwą w miejsce żarówek od "długich" ? czy lepiej zenona o tej samej barwie co mam? :mysli:

ja mysle,ze w soczewke-max 6000k na dol w mgielne 3000k,a w dlugie-tu juz mozna poeksperymentowac -albo 6000k,lub 8000k i tak nie jezdzi sie na tym caly czas,wiec nie bedzie oslepiania nadjezdzajacych,a przy 8tys k-jest na prawde jasno :evil:
Opublikowano

ja mysle,ze w soczewke-max 6000k na dol w mgielne 3000k,a w dlugie-tu juz mozna poeksperymentowac -albo 6000k,lub 8000k i tak nie jezdzi sie na tym caly czas,wiec nie bedzie oslepiania nadjezdzajacych,a przy 8tys k-jest na prawde jasno :evil:

No właśnie Domjenick ja mam już 8k normalnie w soczewce i teraz nie wiem :gwizdanie: :decayed: