Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] HIDy w przeciwmgielnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xenon w dlugie nie jest dobrym pomyslem. No chyba ze nie bedziesz blindowac. Zarnik musi sie rozgrzac i rozswietlic. Nawet jezdzac na dlugich i wylaczajac je (zeby nie oslepiac kogos nadjezdzajacego z naprzeciwka), bardzo skrocisz ich zywotnosc

Przecież to było wiadome. Dlatego też wymyślono coś takiego jak bixenon. Żarnik cały czas się pali a długie uzyskuje się dzięki odchyleniu przysłony. W ten sposób omija się wady konstrukcyjne xenonów.

Opublikowano

a ja widziałem właśnie wsadzone w halogen bez soczewki wczoraj hidy i nie było z tym żadnego problemu :mysli:

Opublikowano

mam problem z przeslaniem filmu na youtube-wiec moge wyslac na maila-zainteresowanych na PW z mailem-osobiscie-w dlugie bede wkladal jakies mocniejsze ,zwykle zarowki-to jest najlepsze rozwiazanie na dlugie :wink4:

Opublikowano

Domjenick czyli rezygnujesz z tego pomysłu?

[email protected] :wink4:

Opublikowano

w dlugie bede wkladal jakies mocniejsze ,zwykle zarowki-to jest najlepsze rozwiazanie na dlugie :wink4:

Jednak :naughty: mówiłem że najlepiej

Opublikowano

a ja widziałem właśnie wsadzone w halogen bez soczewki wczoraj hidy i nie było z tym żadnego problemu :mysli:

ale tu mowa o długich, a nie o halo, w halo działa wszystko spoko bo włączasz i chodzi,a w długich częste właczenie i wyłączenie skraca żywotność :no:

Opublikowano

ale mówimy o żywotności czego teraz? :cool1::mysli:

Opublikowano

ale mówimy o żywotności czego teraz? :cool1::mysli:

żarników :wink4:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 21:53_________________________________________________

w dlugie bede wkladal jakies mocniejsze ,zwykle zarowki-to jest najlepsze rozwiazanie na dlugie :wink4:

Jednak :naughty: mówiłem że najlepiej

Osram Nightbreaker beda chyba najlepsze w długie :good: , żywotność mają krótka, ale jasność jest dosć wysoka, a długich sie uzywa nie za czesto

Opublikowano

no więc jeżeli chodzi o żywotność żarników to mam ją w... :decayed:

wsadzam tam hidy :kox:

Opublikowano

obiecany filmik

nie moglem inaczej tego sprawdzic

Opublikowano

obiecany filmik

nie moglem inaczej tego sprawdzic

dzięki Domjenick :wink4:

już wiem co robić :good:

Opublikowano

domjenick dasz radę podesłać maila temu gościowi od xenia ile by wyszło z przesyłką do PL, bo nie mam konta na eBay :wallbash:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/H7-HID-Xenon-Conversion-Replacement-Bulb-Kit-3K-12K_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem230459e18bQQitemZ150396854667QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

z góry dzięki :evil:

Opublikowano

domjenick dasz radę podesłać maila temu gościowi od xenia ile by wyszło z przesyłką do PL, bo nie mam konta na eBay :wallbash:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/H7-HID-Xenon-Conversion-Replacement-Bulb-Kit-3K-12K_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem230459e18bQQitemZ150396854667QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

z góry dzięki :evil:

...jak nie masz konta na Ebay'u-to jak mu zaplacisz,moge napisac,ale co to da,jak i tak przy zaplacie bedziesz musial zrobic konto :naughty:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 23:31_________________________________________________do PL 25 usd

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/H7-HID-Xenon-Conversion-Replacement-Bulb-Kit-3K-12K_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem230459e18bQQitemZ150396854667QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#shId

kliknij na ten link,a potem na shipping-see details :wink4:

Opublikowano

25$ to sama przesyłka co nie?

Opublikowano

25$ to sama przesyłka co nie?

sama przesylka 25$ +koszty zarnikow :wink4:
Opublikowano

25+9,5= 34,5$ x 2,92=100zł z groszami :gwizdanie:, a było tak pięknie :gwizdanie:, chociaż może się skuszę :evil:

Opublikowano

25+9,5= 34,5$ x 2,92=100zł z groszami :gwizdanie:, a było tak pięknie :gwizdanie:, chociaż może się skuszę :evil:

w polsszy 1/3 byś miał dopiero tego zestawu :naughty:

Opublikowano

no ale to są same żarniki KOWI :gwizdanie:

Opublikowano

no ale to są same żarniki KOWI :gwizdanie:

no to cena taka sobie :gwizdanie:

Opublikowano

slepy,a masz przetwornice?tak z ciekawosci pytam :wink4: