Kubolina Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Witam panowie mam dziwny problem z audi auto nie rowno pracuje na pb, jezdzi jak by nie chodzil conajmniej jeden gar, szczela w wydech czasami, blad wyrzuca tylko jeden 18084, wszyskie czujniki odpinane, bez zmian nowe kable swiece cewka czujnik temperatury, wtryski wydaje sie ze rozpylaja tak samo jesli chodzi o ten blad to kierowac sie ku przepustnicy? Na lpg pracuje rowno. Dzieki za jakies sugestie Pozdrawiam.
Kubolina Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2018 Tak jest lpg i silnik chodzi normalnie chociaz brakuje mu mocy czyli pewnie pracuje w trybie awaryjnym przez ten blad
mortek1986 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 nie przerywa nie szarpie na lpg?
Kubolina Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2018 No wlasnie na lpg jest dobrze zaplony nie wypadaja a na pb jest tragedia na jalowym juz czuc ze trzesie buda cisnienie paliwa jest ok regulator podmienialem nic nie dalo ,podmienie jeszcze cala listwe moze wyryski sie porozjezdzaly czy co. Ciekawi mnie ten blad czy on nie ma przypadkiem cos z tym wspolnego
mortek1986 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 miałem identycznie z 2.6 z kad kolega jest?
Pietia83 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Pewnie LPG jest na bogato lub ubogo i rozjerzdza mapy PB ;-) skasuj korekty pojeździj tylko na PG (tak ze 200 km ) i zobacz jak jest ps podlaczenie pod VAGa i LPG prawde Ci powie
Rekomendowane odpowiedzi