BEX4 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 nie wiem o co dokladnie chodzi ponieważ tarcze wymieniałem 2 lata temu razem z klockami na jesieni zauważyłem ze tylne tarcze są od połowy swojej szerokości nie mają stryku z klockiem(do połowy błyszczaca tarcza a dalej rdza) wymieniłem klocki ponieważ myślałem ze może to ich wina kupiłem ponownie klocki ferodo na tarcze 255 i jest to samo co może być przyczyną??
przem8 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Prowadnice lekko chodziły? Możliwe, że zaciski wymagają regeneracji
Kazek 1.9 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Prowadnice lekko chodziły? Możliwe, że zaciski wymagają regeneracjiZaciski do regeneracji miałem tak ostatnio tuż przed swapem lewe koło hamowalo na pół klocka rdza zrobiła swoje mechanik mówił że zacisk albo regeneracja albo wymiana... Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
BEX4 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 W dniu 2018-01-05 o 10:42, Dev napisał: rozjechane zaciski kolego to co należy teraz zrobic z tymi zaciskami?? Przesmarowac tloczki ,priwadnice??
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 3 godziny temu, BEX4 napisał: kolego to co należy teraz zrobic z tymi zaciskami?? Przesmarowac tloczki ,priwadnice?? wymienic
BEX4 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ale wymienić całe szczęki czy tylko tłoczki uszczelniacze bo to chyba tłoczek nie wysowa się na tyle że klocek nie dociska tarczy
Dev Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 3 minuty temu, BEX4 napisał: Ale wymienić całe szczęki czy tylko tłoczki uszczelniacze zaciski
BEX4 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2018 jutro rozbiore i dam znac co i jak
Rekomendowane odpowiedzi