Szewczenko7 Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Witam Dzis zalozylem do swojego autka koleczka 215/45 r17 wyjezdzajac na ulice uslyszalem szum troszke mi doskwiera jest dosc glosny i teraz pytanie do Was czy jest jakis wynalazek a zeby zmniejszyc to szumienie?? Za wszelkie podpowiedzi b.dziekuje temat powielam juz gdzies byl ale nie ma tam interesujacych odpowiedzi Pozdrawaim
Szewczenko7 Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Opublikowano 7 Marca 2007 nowe opony ? jeśli tak to poczekaj.... Nie sa nowe maja bieznik tak okolo 7,5 - 7mm
wiki Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 to już raczej nic nie zrobisz, mam ten sam problem - sa poprostu wyząbkowane
Gość rob Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 można też głośno słuchać muzyki lub radia :biggrin:
Szewczenko7 Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Opublikowano 7 Marca 2007 można też głośno słuchać muzyki lub radia :biggrin: Dobre wyjscie ...zazwyczaj tak robie
Gość spedyt Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Witam Dzis zalozylem do swojego autka koleczka 215/45 r17 wyjezdzajac na ulice uslyszalem szum Opony szumią i nic na to nie poradzisz Jedne bardziej inne mniej i najlepsze rozwiązanie to takie jak napisał rob
Boberro Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 też tak miałem w swoim golfie opony zdrowe jak cholera a szumiały i to własnie po mieście wypirniczyłem je kupiłem inne i cisza.......zacznij zbierać na opony bo nic nie poradzisz . :confused:
Szewczenko7 Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Opublikowano 8 Marca 2007 też tak miałem w swoim golfie opony zdrowe jak cholera a szumiały i to własnie po mieście wypirniczyłem je kupiłem inne i cisza.......zacznij zbierać na opony bo nic nie poradzisz . :confused: Moim zdaniem to nie zalezy od opony tylko profilu u mnie jest 45 a na 17 nie zaloze 55/60 bo bedzie wygladala jak kupa :confused: ...no to chyba pozostaje sluchac glosniej radia :twisted:
Gość spedyt Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 profil to na pewno nie ma nic do tego Oczywiście tylko i wyłącznie marka opony i nawierzchnia drogi
Radek321 Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Moim zdaniem to nie zalezy od opony tylko profilu u mnie jest 45 a na 17 nie zaloze 55/60 bo bedzie wygladala jak kupa ...no to chyba pozostaje sluchac glosniej radia Profil nie ma napewno nic do szumu ale szerokość opony.
Szewczenko7 Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Opublikowano 8 Marca 2007 Nie wiem...ale wydaje mi sie ze profil za to odpowiada..a po drugie to mam porownanie...mialem kiedys 205/60 nic nie szumialo...innego razu 205/50 i 55 i szumialo jak cholera takze wydaje mi sie ze profil bo szerokosc opony byla ta sama tylko profil sie zmienil
wojtas-audi Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 U mnie nie szumi , da sie wytrzymac , wiec raczej od jakosci, opony ... Byl kiedys taki temat, niektore opony wiecej szumia, niektore mniej
Szewczenko7 Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Opublikowano 8 Marca 2007 A moze jeszcze nie jestem zbytni przyzwyczajony ...nie mowie ze to jest szum typu "zaraz ogluchne" ale cos tam jest rowniez da sie wytrzymac
wojtas-audi Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 A moze jeszcze nie jestem zbytni przyzwyczajony ...nie mowie ze to jest szum typu "zaraz ogluchne" ale cos tam jest rowniez da sie wytrzymac Po prostu 17'' :twisted:
Gość spedyt Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 ale wydaje mi sie ze profil za to odpowiada..a po drugie to mam porownanie...mialem kiedys 205/60 nic nie szumialo...innego razu 205/50 i 55 i szumialo jak cholera takze wydaje mi sie ze profil bo szerokosc opony byla ta sama tylko profil sie zmienil A założyłeś opony tej samej marki?
Szewczenko7 Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Opublikowano 8 Marca 2007 A założyłeś opony tej samej marki? Nie.Inna marka jest
Gość spedyt Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 A założyłeś opony tej samej marki? Nie.Inna marka jest I tu masz całe sedno naszych wypowiedz :twisted:
Szewczenko7 Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Opublikowano 8 Marca 2007 Bede na nich smigal nie jest zle ale zawsze mogloby byc lepiej ale to 17'' a nie 15 juz sie przyzwyczajam
Rekomendowane odpowiedzi