rydvn Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Cześć, Kupiłem samochód z komisu na xenonach, lampy strasznie mi parują ( LINK1, LINK2 ), a samochód nie jest wyposażony w spryskiwacze do lamp. Miałem już kilka kontroli i za każdym razem kazali mi to wymienić. Moje pytanie brzmi czy gdy wymienię te moje lampy xenon na lampy DEPO http://allegro.pl/lampy-reflektory-audi-a4-b6-00-04-h7-h7-black-depo-i7086525378.html będe miał w końcu spokój z policją?
Lukasz_N Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Spokój będziesz miał. DFEPO ogólnie mają kilka wad ale tragedii nie ma. Jeśli nie chcesz pakować kasy w Valeo to jest rozsądny kompromis. 1
Pomoklo Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Od 3 lat jeżdżę na lampach DEPO i żadnych problemów. Nie chcesz przepłacać to bierz DEPO
maryn_08 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Daj swoje lampy do przerobienia na większą soczewkę naprawdę przyjemnie się na tym jeździ w nocy
GOLI Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Tylko teraz jeszcze pytanie, nie masz spryskiwaczy czy masz dołożony xenon? Jeżeli masz tylko zmieniony zderzak to po wywaleniu lamp nie będziesz miał regulacji wysokości i świecący błąd poziomowania na fis.
Rekomendowane odpowiedzi