marcys Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam. mam mały problem a mianowicie na postoju na wolnych obrotach drzy mi auto czy moga to być poduszki pod silnikiem. A4 TDI AFN 110KM. POZDRO [ Komentarz dodany przez: lukas23: 07-03-2007, 23:01 ] proponuje nauczyc sie poprawnego nazywania tematu, tak jak to robia inni.A temat to juz kilka razy byl na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilantoine Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 mam ten sam problem.dzis bylem u Rogala i powiedzial ze to kolo dwumasowe prawdopodobnie. Koszt wymiany jest dosc duzy tym bardziej, ze przy jego wymianie warto byloby zajac sie od razu sprzeglem. Podkrecil mi VAGiem obroty o 15 i teraz komfort jazdy jest znacznie lepszy. A propos...Rogal to rowny gosc, serdecznie polecam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Moga to być też poduszki lub łącznik elastyczny wydechu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Moga to być też poduszki lub łącznik elastyczny wydechu... dodam ze skrzyni albo silnika .... kolo dwumasowe prawdopodobnie i wszystko w temacie ... teraz pozostaje Ci sprawdzic co dokladnie sie wysrało .... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilantoine Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 jak juz sie dowiesz co jest powodem drgan w twoim aucie to daj znac.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 dzięki za odp. jak sprawdze to dam znać.pytałem czy poduszki pod silnikiem bo na serwisie powiedzieli że mam do wymiany.dzięki jak sprawdze to napisze.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Zanim wpuścisz sie w koszta związane z poduszkami sprawdź pleciąnkę na wydechu bo potrafi się zaspawać i z tej elastyczności nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo666 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 mam ten sam problem.dzis bylem u Rogala i powiedzial ze to kolo dwumasowe prawdopodobnie. Koszt wymiany jest dosc duzy tym bardziej, ze przy jego wymianie warto byloby zajac sie od razu sprzeglem. Podkrecil mi VAGiem obroty o 15 i teraz komfort jazdy jest znacznie lepszy. A propos...Rogal to rowny gosc, serdecznie polecam;) Potwierdzam że Rogal to spoko gość ogromna wiedza i profesjonalne podejście - polecam ! pozdro. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 dzięki chłopaki.sprawdze to w tygodniu i dam znać.pozdro [ Dodano: 06-04-2007, 20:31 ] pojechałem do serwisu i faktyznie okazało się że poduszki pod skrzynią są wywalone, wymienili no i jeszcze minimalnie drga, ale mam znowu problem na trasie zuważyłem że auto zaczeło mi głośniej chodzić ale dopiero po rozgrzaniu po przejechaniu jakiś ok. 40 km. co robić czego się czepić. zdrowych spokojnych świąt marcyś wam życzy.pozdro [ Dodano: 06-04-2007, 21:04 ] pojechałem do serwisu i faktyznie okazało się że poduszki pod skrzynią są wywalone, wymienili no i jeszcze minimalnie drga, ale mam znowu problem na trasie zuważyłem że auto zaczeło mi głośniej chodzić ale dopiero po rozgrzaniu po przejechaniu jakiś ok. 40 km. co robić czego się czepić. zdrowych spokojnych świąt marcyś wam życzy.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi