Wuja_Luki Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Witam, Od święta trzech króli jestem posiadaczem Audi Rok - 2008 Przebieg - 337 tys. Pojemność- 2.0TDI Jeśli chodzi o wyposażenie nie jest ono full, ale najbiedniejsze chyba także nie jest. Trochę autko ma nakulane KM, ale to nie jest najważniejsze. Ważne, że autko jest bezwypadkowe, odpowiednio serwisowane. Z rzeczy niebawem do zrobienia, to na pewno wymiana oleju w skrzyni, silniku, filtry i płyny. video-1515648843.mp4
wielik Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Fajny czarny avant jedynie szare wnętrze jak dla mnie nie do zaakceptowania ale są różne gusta:) a przebieg o ile oryginalny i serwisowany na audi nie robi większego wrażenia. W Niemczech dwu trzy latki maja więcej nalatane a potem cud nad Odrą i 100kkm. Pozdrawiam
Wuja_Luki Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2018 Dokładnie kolego jak mówisz, są różne gusta Wiesz teoretycznie wolałbym ciemne wnętrze, ale to jest spokojnie do zaakceptowania. Przebieg akurat był sprawą drugorzędną, a ważniejszy dla mnie był stan auta i aby nie było to auto ,,z przeszłością''. Pozdrawiam również
Rekomendowane odpowiedzi