FANTOMAS Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam wszystkich Mam pytanie do osób siedzących w temacie VAG-owania.
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Najprawdopodobniej będzie współpracował, ale niech się wypowiedzą bardziej kompetentni ode mnie To powinno zależeć tylko od softu i takim VAG'iem zrobisz praktycznie wszystko;) Moja rada - jeżeli chcesz sprawdzić coś VAG'iem, to nie musisz go kupować od razu - pojedź na spoty krakowskie i poproś kogoś, żeby Ci podpiął
Wihajster Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 sprzedawca ma racje....musisz miec Hex-can-a
Wihajster Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Tak ale ten który chce kupić jest w dobrej cenie i muszę się zdecydować jak najszybciej nie mogę czekać do niedzieli bo się VAG może sprzedać i dlatego interesuje mnie akurat ten egzemplarz[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 15:03_________________________________________________Aha czyli QPA mogę sobie dać spokój tak ;([br]Dopisany: 03 Luty 2009, 15:04_________________________________________________Jako propozycję takiego który będzie u mnie pracował sprzedawca podal mi taki model (link ponizej) ale nie wiedzę w opisie określenia HEX-CAN ? http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=21&prodid=225
sipowitz Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jeśli nadal jesteś zainteresowany, zapraszam na PM.
Rekomendowane odpowiedzi