Schenck Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Wiam Czy może ktoś z kolegów takie lampki zastosował w swoim audi? Moze jakies za lub przeciw, bo xeny mi sie skończyły i chce jakies tansze gdyz kolejnej awarii żarników, przetowrnic nie przetrzymam http://moto.allegro.pl/item538535596_lampy_audi_a4_01_04_dayline_led_black.html W
Pawlo 2004 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Xenony ci się skończyły i chcesz jakięś tansze?? kolego jak xenon sie przepali to wymienia sie tylko zarnik a nie całe lampy Bo z twojego posta wynika ze chcesz kupić lampy za ponad 900zł bo xenon ci się spalił. Czegoś tu nie ogarniam Co do tych lamp w B6 to jaki kto ma gust, ja bym ich raczej nie załozył.
Schenck Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 Zarniki to byl poczatek. Najpierw różowy kolor jednej z lampek. Poczytalem- czas wymieniac żarniki. W sklepie krzyczą 400 PLN, (D1S), kupilem na allegro po 99 PLN/szt,. Wymienilem po godzienie swiatłości nastała ciemność. Pojechalem do magika elektryka, pomierzyl - diagnoza przetwornice padały. Teraz mam dwa żarniki zdechniete + dwie przetwornice umarłe, postojówki na które mowie dzienne :> i kłopot. Chce kupic zwykłe soczewy z H1 lub H7 i nie dostać zwałau jak mi żarówka si eskończy bo wyciągam 20 zeta i po sprawie. Te lampki może i nie specjalne, a masz namiar na jakies fajniutkie (tylko nie xeny) W
Pawlo 2004 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zeby z xenonów zmieniać na zwykłe chyba będziesz pierwszy :> A masz ori xenon czy HID-y?? Jak juz chcesz zmienić na zwykłe to proponuje tylko ori bez zadnych wynalazków typu led
Schenck Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 pierwszy, no nie wiem. Lampki i przetwornice sa ORI (valeo). Te zarniki to porazka, 400 PLN /szt. to przesada. Zastanwiam sie czy to przetwornice padly, czy te tanie zarniki uwalily przetwornice czy to byl zbieg okolicznosci ze po zamontowaniu tych nowych zarnikow akurat padly przetwornice. Moze nie powineinem ich wywalac, ale elektryk stwierdzil ze prad do przetwornic dochodzi natomiast nie wychodzi - wniosek walniete przetwornice Macie jakies inne sugestie, moze sie da jednak cos z tym zrobic zeby pozostawic xeny, ale jak sobie licze 2 x 400PLN za zarniki + 2 x 350 PLN za przetowrnice no to mnie oslabia Pomyslalem kupie zwykle lampki bede mial taniej i pewniej i bede zdrowszy:)
Schenck Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 ok, w takim razie czy mozecie mi podrzucic jakieś namiary na nowe lampki, moge 1000PLN wydac ale chciałbym miec mniejsze problemy.
Bieniek Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Jesli juz chcesz zwykle halogenowe lampy to tylko ori.Do kupienia za okolo 300zl za 2 sztuki.
Dibo Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Te lampki sobie odpuść bo to porażka na całej linii A co do xenonów to podjedź do innego szpeca może coś wykombinuje.
Schenck Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 dzieki, no to ich nie kupie jak piszecie ze kicha. A czy znacie jakies namiary na jakies dobre lampki ?
Dibo Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Na allegro jest tego dużo i w dobrych cenach.
Schenck Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 a jakbym chciał jednak uratowac te xeny (valeo +d1S) to kto z kolegów wie gdzie przetwornice sa pewne??? Jak czytam wczesniejsze posty że ktos kilka razy kupowal przetwornice i padaly co chwile lub w ogole nie dzialalay to mnie osłabia.
Kazik123 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Xenony zmieniać na zwykłe lampy :myśli: Tego chyba jeszcze nie było. Moja opinia to poszukaj kogoś kto zna sie na xenonach, ponieważ na własnej skórze miałem sytuacje że elektryk wymienił mi żarówki (jednej sie nie wymienia) po kilku godzinach nowe też zdechły. Jak sie okazało u innego elektryka (głównie montuje xenony i bixenony) coś było nie tak z przetwornicą, dokładnie nie pamiętam skasował mnie na piwo. Jak włożyłem stare żarówki to paliły, a wiec wywaliłem kasę na pusto(bo na co mi 4 żarniki)
moskal Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Te lampy z aukcji sa do B5 a nie do B6 , gośc popierdo..ił opis aukcji !!!!!
Pietyk Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 do B6 tez sa, wszyscy mowia ze zle, a na spocie widzialem u kolegi w b5 i fajnie sie prezentuja tylko sa bardzo blisko klosza nie ma efekty ze sa wglebi
domjenick Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ama ktos zdjecie tych lamp w dzien i w nocy,albo moze jakis filmik na youtube? zobaczymy jak to sie prezentuje...
Dibo Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Na audizine były zdjęcia B6 z takimi lampami i wyglądało to
Rekomendowane odpowiedzi