ogion Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam. Mam problem z połączeniem się z modułem klimy(za dużo błędów komunikacji).Przeczytałem FAQ diagnostyki: wypróbowałem wszystkie możliwe opcje zmniejszanie prędkości komunikacji portu oraz zmniejszenie latencji portu.Mam vaga od viakena oraz vag-coma409-1. Czy ma ktoś jakiś pomysł który pomoże mi rozwiązać ten problem??
cobradd Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 a czy wszystkie mozliwe opcje objeły rownież sposób podany w tym wątku? http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t63222.0.html;highlight=mode+com1
ogion Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 Tak. Sprawdziłem również tą opcje i nie działa
kns3k Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Miałem podobnie. Poprawne ustawienie prędkości połączenia portu rozwiązało sprawę.
grzes1150 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Miałem podobnie. Poprawne ustawienie prędkości połączenia portu rozwiązało sprawę. No to pochwal się na jaką prędkość ustawiłeś
Rekomendowane odpowiedzi