wojtkos000 Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Witam, czy do zawieszenia 1bv podejdą wahacze firmy skv dedykowane do audi a4b6 czy tylko ori lema, zakładał ktoś takie do tego typu zawieszenia, coś mało na ten temat na forum, pytam bo zakupiłem a nie zwróciłem na to uwagi, że mam zawieszenie sportowe 1bv.pozdro
Karasik2 Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 ja do 1BV do B7 założyłem RTS to i SKV zapewne podejdą
misiek95 Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Nie ma to żadnego znaczenia czy masz 1ba, 1be, 1bv, 1br. Wahacze są takie same..
wyzyk83 Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 z tego co pamiętam to górne sie różnią tuleją wahacza
wojtkos000 Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 witam , jestem po wymianie wahaczy całego kompletu, zakładałem z firmy skv i po ściagnięciu starych które były lmo i porównujac do nowych nie załwazyłem równicy w pomiarach suwmiarką swoznie wszystkie były takie same, mierząc metrem gługości whaczy taka sama wiec żadnych równic nie było, zbieżność zrobiona i wszystko jak narazie wszystko ok. pozdro
Recommended Posts