raf79 Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 (edited) Witam kolegów forumowiczów. Zamierzam wymienić wycieraczki przednie a4 b7 2005 rok.Prześledziłem na forach jak to się ma z jakością i jestem w kropce. A mianowicie jedni mówią że bosh aerotwin są ok inni że nie(piszczą,zle wycierają,nie przylegają do szyby na końcach, itd.)?A może valeo silencio xtrim?Chciałbym waszych świerzych opinii z doświadczenia gdyż wszędzie gdzie nie czytam wypowiedzi są z przed kilku lat.Nie oszukujmy się że co do jakości wszystko mogło się do dziś zmienić. Tak więc bardzo proszę o porady. Będę wdzięczny Dzięki i Pozdro!!! Edited January 23, 2018 by raf79
slimmdoo Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Ja posiadam od 2 miesięcy Oximo cena około 50 zł za komplet. Ładnie zbierają nie skaczą dla mnie ok. http://allegro.pl/plaskie-wycieraczki-audi-a4-b7-2004-2008-oximo-i5154656969.html W sklepie podobne ceny przynajmniej u mnie.
Majorek Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Posiadam oryginalne wycieraczki Valeo xtrm do b7 pisz pw
Recommended Posts