wkowal10 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Panowie, zajrzałem jakie mam palniki - żarówki. Nie ma żadnej marki PHILIPS, OSRAM, itp. tylko pisze HID. Co to jest? Czy takie są oryginały, czy ktoś włożył jakiś chłam? Sądziłem, że mam oryginały. A wy co macie, jeżeli macie oryginalne?
wkowal10 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 Magnesem dotknąłem metalowej puszki- nic. Czyżby jakaś chińszczyzna?
wkowal10 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 Załączam zdjęcie żarnika.????????
MaciekPL Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Tak to są chińskie.. cena około 100 zł za dwie sztuki
wkowal10 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 No obudowa nie powinna byc przyciagana przez magnez. Ktoś k..... a zmieniał w Niemczech, bo kupiłem na niemieckich numerach. Jeżdżę tak 2. 5 roku. A Niemcy taki porządny naród. Trzeba wymienić.
MaciekPL Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jak działaja to nie ma sensu raczej wymieniać. Auto szlo na sprzedaż , to ktoś włożył takie. Przynajmniej błędu spalonej żarówki nie bylo.
wkowal10 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zamierzam wymienić na Osram Cool Blue Intense, żeby noc stała sie dniem. Kolega z forum handluje tymi palnikami. Można mu wierzyć?
Rekomendowane odpowiedzi