Konrad_1977 Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Po długich poszukiwaniach znalazłem ten jedyny model. Wczoraj był odbiór i teraz się poznajemy. Czy teraz dają tylko książkę serwisową i płytę? Jakoś pusta wydaje się saszetka z dokumentacją. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Lutego 2018 przez Konrad_1977
vvv Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Gratki, nowego auta. Wrzuć zdjęcia co tam w środku masz ciekawego, napisz jaki silnik. Moja saszetka z dokumentacja do auta też jak na mój gust była uboga, ale instrukcję papierową też dostałem.
pafcio87 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autko faktycznie malina ?. Z zewnątrz wygląda na dobrze dopchane, a jak jest we wnętrzu?? Felga chyba najlepsza dostępna w B9 póki co. 1
tomik77 Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 Konrad widzę że zamieniłeś A6 C7 na A4 B9. Mógłbyś w kilku zdaniach porównać te auta?
szafa Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 Kolor jeden z fajniejszych, auto wygląda agresywnie, wzór felg również jeden z lepszych montowany w nowych modelach ?
MARCIN607 Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 świetne auto ale opis pożal się Boże ? jak to miało być zapytanie to nie ten dział jak galeria to popraw!!
Rekomendowane odpowiedzi