danielo324 Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Witam, do tej pory byłem przeciwny montowaniu nieoryginalnych radioodtwarzaczy gdyż średnio komponowały się we wnętrzu samochodu. Lecz gubiąc się w internetach znalazłem takie coś Nawigacja Zaryzykowałbym bez wahania gdybym miał pewność ze dźwięk pozostanie conajmniej na poziomie oryginalnego radia. A poza tym wyglada prawie jak oryginał i posiada mnóstwo możliwości. co myślicie na ten temat?
rafiki5 Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 W dniu 8.02.2018 o 02:14, danielo324 napisał: Witam, do tej pory byłem przeciwny montowaniu nieoryginalnych radioodtwarzaczy gdyż średnio komponowały się we wnętrzu samochodu. Lecz gubiąc się w internetach znalazłem takie coś Nawigacja Zaryzykowałbym bez wahania gdybym miał pewność ze dźwięk pozostanie conajmniej na poziomie oryginalnego radia. A poza tym wyglada prawie jak oryginał i posiada mnóstwo możliwości. co myślicie na ten temat? Podlączam się do pytania. Również rozważam tą nawigację i potrzebuje opinii
Rekomendowane odpowiedzi