ZSUGER 0 Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 ZAPALIŁA MI SIE KONTROLKA PODUSZKI JAK PRZESUNąŁEM FOTEL PASAŻERA DO TYŁU. DRAZNI MNIE GDY ŚWIECI SIE TERAz W CZASIE JAZDY. POMOCY CO ROBIć : :eek: :eek: wtyczki sa wpiete pod fotelem i pali sie nadal przewód idzie pod tapiceke wiec nie widac zeby był przerwany [ Komentarz dodany przez: rob: 08-03-2007, 21:43 ] proszę zapoznać się z regulaminem, wyłącz CAPSa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapsel 0 Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 masz pewnie boczne poduszki opcje są dwie 1 wypieła się kostka pod fotelem 2 przerwany przewód pod fotelem Link to comment Share on other sites More sharing options...
demoralizator 0 Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Z tego co się spotkałem to dość częsta przypadłość a4. Często śniedzieją styki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogun0 9 Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Polutować, pokasować i nie pojawi się już prędko Albo przeczyścić styki i poprawić umocowanie złączek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kratek 0 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 tez mam ten problem z kontrolką poduszek , moze jak piszecie jest tak kostka pod fotelem bo ostaino sie bawilem regulacja fotelem wiec moze to jest powodem [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 10-03-2007, 12:53 ] kratek, nie widziałeś co kolega dopisał do pierwszego posta ? Zajrzyj proszę do regulaminu i do działu Newbie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyniek 3 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 możesz mieć "niedostyk" w złączce pod fotelem, podłącz pod Vag_a i odczytaj błędy jeśli takowe będą, a wszystkiego sie dowiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kratek 0 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 narazie to susze go bo pod wykladziną bylo z 5 cm wody :/ i fotel jest wyciagniety, wiec najparwdopodobnie przyczyną jest zawilgocenie i zasniedziale styki, teraz przez 2 dni bede go suszył Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek98igo 0 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 u mnie tez byla woda pod fotelem :/ skad to sie bierze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyniek 3 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 są chyba dwie opcje tej wody: 1. to ta woda pod wykładziną może byc z rozłączonego przewodu spryskiwacza tylnej szyby, lewy przedni słupek obok uchwytu do otwierania maski pod plastikiem, 2. może być nieszczelność i woda może ściekać po lince do otwierania maski przedniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kratek 0 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Poprostu woda idzie po kablach, czyli z przedniej szyby leci do komory do silnika tak z lewej strony (od kierowcy) jest komputer z ktorego wychodzą kable i po nich poprostu leci woda do srodka jest to wada czesto spotykana wystaczy otowrzyc te pudełko w ktorym jest komputer i zasylikonowac miejsce gdzie wychodza kable i po klopocie-- przynajmniej u mnie byl ten problem woda juz nie leci ale trzeba go suszyc :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts