kornel Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 Koledzy, jak w temacie. Jak odpalam auto po nocy poza garażem, to na początku bardzo głośno pracuje wydech - gdzieś w okolicy katalizatora, plecionki itd... Dźwięk jest dokładnie taki, jakby był dziurawy wydech. Objaw jednak po chwili mija - wystarczy, że się trochę rozgrzeje. Macie pomysł co to może być?
OLIVER Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 No nikt za Ciebie pod auto nie wejdzie by sprawdzić co jest tego przyczyną Chyba ze to komuś zlecisz Na pewno jest jakaś nieszczelność która bardziej objawia się na zimnym silniku .A ślady nieszczelności na pewną jakieś tam są
k232 Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 U mnie jest to samo ale dźwięk słychać na samym końcu rury wydechowej. Objaw występuje tylko na ssaniu, później znika, nie mam pojęcia co może być przyczyną.. U mnie tak działa na ssaniu:
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Mam identycznie jak na filmie. Zagadka nie rozwiązana
piotr426 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 U mnie takie objawy powodowal obluzlwany wkład katalizatora. Kat sprzedany 520zl w kieszeni a bolączka ustała ;-)
k232 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 20 godzin temu, piotr426 napisał: U mnie takie objawy powodowal obluzlwany wkład katalizatora. Kat sprzedany 520zl w kieszeni a bolączka ustała ;-) Ja u Siebie mam tylko puszkę po katalizatorze i co to może być że dalej jest głośno ?
Rekomendowane odpowiedzi