Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Zbyt duże zużycie paliwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co to za OT? :baseball: proszę wypowiadać się na temat

wszelkie komentarze wynikow spalania sa zbedne :cool1:

Opublikowano

zauważyłem takie objawy: jest słaby, mało dynamiczny, przy przyspieszaniu dymi, predkość 140km/h i w góre to już naprawde ciężko idzie, no i pali po mieście okolo 9L, chyba nikt tu nie pomoże ustawiłem sie w serwisie na piątek, więc może tam coś powiedzą...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To coś ode mnie:Mam ten sam silnik, tylko chipowany na ok 115-120 KM i automat. Dodatkowo jeżdżę na alu 17'. Nie dawno zalałem bestie do pełna i przejechałem bardzo ekonomicznie 100km w cyklu mieszanym, trochę trasa, trochę miasto (Toruń, Bydgoszcz), czasem w jakimś lekkim korku, a czasem i trzeba było kogoś wyprzedzić. No i więcej niż 110 nie jechałem. Spalił dokładnie: 7 L. Myślę, że to dobry wynik. Dodam ,że na podanych parametrach jak mu wstawię w pi... :gwizdanie: to i do 10L spali. Pozdrawiam

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

mi przy tych mrozach jezdzac tylko krotkie odcinki po miescie pali naprawde duzo( cos kolo 9L/100 a moze i wiecej :kwasny:) w rasie nadrabia wiadomo :> Fakt, ze znajomy ma a3 1.8 i mowi ze teraz to mu pali z 15 jezdzac do pracy a ma 6 km :shocked: Takze moge zdzierzyc te chwilowe wysokie spalanie :)...tez tak macie ze zima wir w baku?

Opublikowano

Jak już odgrzebałeś ten temat to napiszę swoje spalanie. jak robiłem długie trasy przez miesiąc zimą do Poznania i spowrotem mam 80km (z czego 15 w mieście) w jedną stronę to spalanie 5,5l/100 dość dynamicznie, w mieście korki. a tak normalnie krótkie odcinki dom praca 3km i tam takie po 20 km to 6,5 wychodzi. jak trasa jakaś co trzeba pogonić to z 7L ale to z autostradą gdzie wciąż 130 -140km/h.

Opublikowano

Jak już odgrzebałeś ten temat to napiszę swoje spalanie. jak robiłem długie trasy przez miesiąc zimą do Poznania i spowrotem mam 80km (z czego 15 w mieście) w jedną stronę to spalanie 5,5l/100 dość dynamicznie, w mieście korki. a tak normalnie krótkie odcinki dom praca 3km i tam takie po 20 km to 6,5 wychodzi. jak trasa jakaś co trzeba pogonić to z 7L ale to z autostradą gdzie wciąż 130 -140km/h.

http://www.a4-klub.pl/smf/all_a4_spalanie_osiagi_ile_km_na_baku-t1540.2595.html

Jest temat w którym możemy poczytać i wpisywać ile palą nasze audice.