wasterpl Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Witam. Mam wodę w lewym boczku avant b8. Na dniach się jej pozbędę, problem w tym że nie ma głosu dźwięku nieważne co bym w mmi nie włączył. Auto posiada nagłosnienie BO. W co zajrzeć? Czy to może być wina wzmacniacza? Proszę o porady.
wasterpl Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 W dniu 16.02.2018 o 20:03, wrclaguna napisał: A podpinałes kompa ? Komputer wgl nie może znaleźć radia, czy to wina bezpiecznika? Bo tak to wychodzi jakby wgl prądu nie miał.
wasterpl Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Opublikowano 21 Lutego 2018 Kilka miesięcy temu Holendrzy robili update softa, a czy działało radio tego nie wiem.
marco415 Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Musisz podpiac komputer pod zlacze diagnostyczne samochodu i odczytac bledy w sterownikach. Bez tego raczej nikt nie bedzie wiedzial jak Ci pomoc.
wasterpl Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Opublikowano 21 Lutego 2018 Mam przyczynę najprawdopodobniej. Pytanie jest tu ktoś kto się zajmuje naprawą?
wasterpl Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Opublikowano 22 Lutego 2018 zobacz jak wyglada mala plytka, sciezki cale w osadzie bialym byly jak sciaglem radiator, byc moze tunner dostal tez wody
Rekomendowane odpowiedzi