Endriu12394 Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 Dzień dobry wieczór , Chciałem się zapytać czy mieliście Panowie styczność z końcówkami ultera? Mianowicie chodzi mi o takie coś : http://allegro.pl/sportowa-koncowka-tlumika-ulter-90mm-n1-90rs-i6936803694.html Moje zapytanie brzmi czy nie będą one za bardzo wystawały względem ori ,oraz jak to się ma u nich z trwałością. Dodam tylko ,że mój układ to kompletny stock ,ale jakoś te podwójne końcówki za małe mi się wydają w tym zderzaczku . Będę wdzięczny za każdą opinię Pozdrawiam , Andrzej
przem8 Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Wszystko zależy od Ciebie jak to spasujesz. Sporo osób ma takie końcówki albo nawet i 100mm
RogeR_B7 Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Ja mam dokładnie takie, dźwięku nie zmieniają wogóle, a wystawisz je sobie tyle ile chcesz. Z trwałością jest bardzo dobrze, miałem w poprzednim aucie kilka lat, polerowałem co jakiś czas i zawsze wyglądała jak nowa. ORI: Ulter, N1-90RS Mogę Ci jakieś lepsze zdjęcia zrobić jak chcesz.
Endriu12394 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Opublikowano 21 Lutego 2018 Bardzo bym prosił ,jeżeli to nie jest jakiś wielki problem.
Rekomendowane odpowiedzi