MaFia933 Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam mam problem z podświetleniem kabiny, lampka nie zapala się gdy otwieramdrzwi działa tylko jak włączę ręcznie... wymieniłem pompke zamka centralnego bo coś słyszałem że to może mnie coś wspólnego jednak nic to nie dało.
wyzyk83 Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 mikrostyk drzwi lub wiązka do przejrzenia
Adrian1727 Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Niekoniecznie mikrostyk. Ja mam rocznik 95 i sprawdzałem tylko jeden z mikrostyków, który najłatwiej sprawdzić, mianowicie mikrostyk zamka drzwi kierowcy. Włączyłem światła na wyciągniętym kluczyku i otworzyłem drzwi kierowcy, licznik automatycznie wydał sygnał dźwiękowy o niewyłączonych światłach.Po zamontowaniu sterownika centralnego zamka po wyjęciu kluczyka ze stacyjki lub gdy chce otworzyć auto z pilota światło zaświeca się na określony czas (10-20s) i gaśnie jednak po otwarciu drzwi u mnie wcale nie działa oświetlenie czy od kierowcy czy od pasażera czy z tyłu, zero reakcji. Czasami zastanawiam się czy przedlifty miały opcje oświetlenia auta po otwarciu drzwi bo jeszcze nie widziałem wersji przedliftowej żeby posiadała takie oświetlenie, a w 80 B3 takie oświetlenie jest (z ciekawości sprawdziłem u znajomego). Więc u mnie przynajmniej skończy się tym że jak nie znajdę przyczyny to podczepię się pod instalacje i poprowadzę oświetlenie podsufitki i dodatkowo nóg i drzwi czego przedllifty nie posiadają.
Rekomendowane odpowiedzi