Fwl7 Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Witam! Ktoś rozbierał odmę w 1.6? Interesuje mnie konkretnie gdzie ten mechanizm odmy się znajdę. Ściągnąłem dzisiaj ten przewód wychodzący z pokrywy zaworów i był w środku zawalony majonezem ciekawi mnie czy odma spełnia swoją funkcję.
wielkiszu666 Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Ja czyscilem i wymienilem odme bo byla peknieta przy wymianie cewki. Sciagalem caly dolot lacznie z przepustnica. Odrazu wymyta. Potem kable i cewka. Wtedy bylo miejsce do wyciagniecia odmy. Znajduje sie pod kolektorem ssacym. Jezeli o tym mowimy
Fwl7 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 (edytowane) 17 minut temu, wielkiszu666 napisał: Ja czyscilem i wymienilem odme bo byla peknieta przy wymianie cewki. Sciagalem caly dolot lacznie z przepustnica. Odrazu wymyta. Potem kable i cewka. Wtedy bylo miejsce do wyciagniecia odmy. Znajduje sie pod kolektorem ssacym. Jezeli o tym mowimy Czyli jest trochę roboty. A ta odma jest pusta w środku? To jest tylko rurka czy coś tam jest w niej? Edytowane 19 Lutego 2018 przez Fwl7
wielkiszu666 Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Jest dosc sporo. Nic w niej nie ma 1
Fwl7 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 16 minut temu, wielkiszu666 napisał: Jest dosc sporo. Nic w niej nie ma Dzięki kolego.:)
Rekomendowane odpowiedzi