Skrillex Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam. Mam problem ze swiatlami stopu teraz podczas niskich temperatur na minusie swieca mi sie swiatla stopu czasami i rozladowywuja mi akumulator. Dzisiaj wyszedlem z domu i znowu sie swiecily (ledwo odpalilem chociaz akumulator nowy) podczas jazdy tez sie swiecily dopiero jak samochod sie zagrzal to zgasly. I takie pytanie czy mozliwe zeby winny byl czujnik stopu? Ten obok czujnika sprzegla? Czy wina jest gdzies w instalacji?.
bercik2 Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Czujnik. Sprawdź czy nie ma błędów. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Skrillex Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Opublikowano 27 Lutego 2018 Ok. Sprawdze. Czujnik juz zamowilem orginal. Ale aktualnie nie mam jak sprawdzic. Moze wyrwe sie po 15 to sprawdze i wymienie czujnik.
bercik2 Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Wkładasz czujnik i przekręcasz w prawo. Bez żadnego naciskania pedału hamulca i jakiego kolejek wyciągania czujnika. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
bercik2 Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Tak Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Skrillex Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Czujnik byl walniety. Zapadl sie do srodka i trzpien wystawal w polowie tego co powinien. Czujnik wymieniony. Edytowane 27 Lutego 2018 przez Skrillex
Yuri22 Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Cześć. Możesz napisać jaka cena czujnika? Bo mam u siebie ten sam problem. Już 2 razy z kabli go rano odpalałem bo stop się świecił całą noc.
Skrillex Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 70zl orginal. Dziala jak nalezy i chyba jest poprawiony albo nowszy bo troszke inna budowe ma. 1
Rekomendowane odpowiedzi