kuba.olkusz Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 mógłby mi ktoś podać symbol(nr) przekaźnika odpowiedzialnego za kierunkowskazy/światła oraz symbol(nr) przekaźnika do wycieraczek ?? z góry dzięki
diler.q Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 nie mam różowego pojęcia ale pozdro :gwizdanie: to po co piszesz posta ??
Wihajster Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 4BO 955 531 E-wycieraczki,8D0 941 509H- kierunkowskazy przekaznika świateł nie ma
kuba.olkusz Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 dzięki bardzo za pomoc !!!!! pozdrawiam
paput Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Mam pytanie jakie przekaźnik może pykać przy przekręceniu kluczyka w pozycję tuż przed zapłonem??? U mnie jeśli przesunę kluczyk w tę pozycję przekaźnik pyka cały czas jak karabin nie może się załączyć co to może być? Dodam że nie dzieje się tak zawsze ale dosyć często nie mogę jednak zdiagnozować który to przekaźnik wiem że na pewno któryś pod zegarami. Proszę o pomoc w rozwikłaniu problemu albowiem przez to ustrojstwo mam utrudniony także rozruch silnika.
maniekxx Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 witam mam takie pytanko czy przekaźnik wycieraczek o nr 4BO 955 531 E jest taki sam jak 4BO 955 531 A z góry dzięki za odp.
dominikk Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Mam pytanie jakie przekaźnik może pykać przy przekręceniu kluczyka w pozycję tuż przed zapłonem??? U mnie jeśli przesunę kluczyk w tę pozycję przekaźnik pyka cały czas jak karabin nie może się załączyć co to może być? Dodam że nie dzieje się tak zawsze ale dosyć często nie mogę jednak zdiagnozować który to przekaźnik wiem że na pewno któryś pod zegarami. Proszę o pomoc w rozwikłaniu problemu albowiem przez to ustrojstwo mam utrudniony także rozruch silnika. Pod zegarami??!! Są tam przekaźniki? To może być przekaźnik pompy paliwowej skoro masz problem z odpaleniem. Albo immobiliser.
Rekomendowane odpowiedzi