Gość Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Cześć, mam pewien problem wyczytałem że najlepszym wyjściem kupując felgi do mojego samochodu ( Audi A4 B5 ) są felgi np 17" ET 35 do maksymalnie 40, 7.5 lub 8j Jednak w moim miasteczku mam szansę kupić tanio ładne felgi 17" ale ET jest 47 w jednych a w drugim modelu 57 ... I takie mam do was pytanie, jakie mogę spokojnie włożyć felgi do tego modelu ? z jakim ET ? chciałbym aby koło nie było bardzo do środka włożone ani żeby nie wystawało jak jakiś bolid.
karol24 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Przy takich et dystansami ładnie spasujesz koła
Gość Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Szczerze to nie wiem, widziałem koła w Audi A4 B5 z lekkim obniżeniem, ET35 8j 17" wyglądał świetnie, trochę szerzej niż normalnie. Trochę się obawiam z innych ET, a dystanse to kolejny koszt. Nie chcę wydać więcej niż 800 zł za koła. Znalazłem wczoraj wieczorem z moich okolic Alufelgi BORBET 8Jx17 ET35 5x112 i chyba sobie kupię dokładnie to Borbet CA, przymierzałem z ET57 masakra wyglądało to okropnie. Więc raczej tylko z 35 lub maksymalnie 40.
Gość Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Temat do zamknięcia sprzedałem samochód kupiłem BMW e60 4.4
Rekomendowane odpowiedzi