BlackRider Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) witam, wymieniam listwy na S-line i zauważyłem pod dwiema listwami pojedyncze bąble. nalot. na jednych drzwiach już niestety przedostało się nad listwę, Chciałbym to na wiosnę porządnie wyczyścić te miejsca do gołej blachy i zabezpieczyć. Czy po wyczyszczeniu do blachy i zabezpieczeniem środkiem R-Stop i zamalowaniem lakieru do zaprawek będzie OK ? Oczywiście chodzi mi o te miejsca pod listwą, niewidoczne dla oka. Dzięki za odpowiedzi. Edytowane 6 Marca 2018 przez BlackRider
Bruuuum Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 6 godzin temu, BlackRider napisał: witam, wymieniam listwy na S-line i zauważyłem pod dwiema listwami pojedyncze bąble. nalot. na jednych drzwiach już niestety przedostało się nad listwę, Chciałbym to na wiosnę porządnie wyczyścić te miejsca do gołej blachy i zabezpieczyć. Czy po wyczyszczeniu do blachy i zabezpieczeniem środkiem R-Stop i zamalowaniem lakieru do zaprawek będzie OK ? Oczywiście chodzi mi o te miejsca pod listwą, niewidoczne dla oka. Dzięki za odpowiedzi. Jak usuniesz też czarne ogniska korozji jakie tam będą to pewnie tak.
Rekomendowane odpowiedzi