Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] 2,0 T FSI Quattro S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

autko super, ja tez mam silnik taki jak ty tyle ze mam mape wgrana i powiem ci ze spalanie mi spadlo wczesniej mialem zupelnie jak ty:P wiec bez obaw wszystko wporzadku:))

nie maqsz takiego samego silnika. Nawet oznaczenie kodowe macie inne... On am zwykłe 200 konne 2.0 Turbo BWE a ty masz BULa DTM z 220 KM... po programie mosżesz mieć pod 270KM - z tego co pamieam masz inne chłodzenie no i sterowanie silnikiem.

Opublikowano

aaa tak kolego masz racje, ja mam 220 fabrycznie, ale juz mam zmieniona mapke i mam 265 kucy teraz autko smiga rewelacyjnie, a powiedz mi moze wiesz co moge jeszcze zrobic aby mialo wieksza moc:PP???

Opublikowano

aaa tak kolego masz racje, ja mam 220 fabrycznie, ale juz mam zmieniona mapke i mam 265 kucy teraz autko smiga rewelacyjnie, a powiedz mi moze wiesz co moge jeszcze zrobic aby mialo wieksza moc:PP???

pogdaj z kolegą bajk... on coś tam reza więcej..

z tego co wiem... to wydech potem pompa paliwa... turbo... a na końcu wtryskiwacze... a potem kucie i Big Turbo i masz 400 +

Opublikowano

"Budzetowo" turbo K04 + FMIC + uklad paliwowy = ok 320KM i z 430NM.

Jak ma robic 400 to lepeij sprzedc i kupic EVO :tongue4: bedzie taniej i latwiej i wiecej frajdy :wink4:

Opublikowano

kolego a gdzie moge to wszystko kupic i ile to kosztuje masz moze jakies linki?? czy to wszystko nie obciazy zbyt bardzo mojego silnika???czekam na odp

Opublikowano

dzieki wielkie kolego:p tylko jest jeden problem mieszkam w uk i w polsce bywam raz w roku. a czy znasz sie na tym tak dobrze aby powiedziec mi co konkretnie mam kupic ?? moze masz kogos takiego?? narazie mam tylko zmieniona mape i mam 265 koni ale juz sie przyzwyczailem i chcialbym wiecej:))

Opublikowano

pavel nawet nie pytaj, nie ma co robić OT w temacie, mapa robiona w profi firmie w UK więc wiadomo o co biega, wydruk pewnie się wyprał w spodniach

Opublikowano

a masz wykres z hamowni tych 265KM?

co boli... nie :naughty:

a tu tyle miedzi poszło na 3,0

Opublikowano

Znaleźli się dwaj spamerzy z Krk :naughty::decayed:

Opublikowano

tiaaaa....... :przebiegly: jeden z silnikiem CAPA a drugi ABC :>

Opublikowano

tiaaaa....... :przebiegly: jeden z silnikiem CAPA a drugi ABC :>

Mój przynajmniej najłatwiej zapamiętać :decayed::polew:

Ok nie róbmy :ot: koledze :decayed:

Opublikowano

widzisz kolego mam wykres na ktorym jest wyraznie pokazane 265 km, wiec chyba nie masz sam pojecia o czym piszesz:)

Opublikowano

Ale ja tylko pytałem czy masz...nic nie sugerowałem.

Możesz go tu zamiescic?

Opublikowano

jasne kolego, w tej chwili poprostu nie ma tyle czasu aby robic zdjecia mam tez duzo rzeczy zrobionych w aucie jak bede robil zdjecia to odrazu wstawie, bez obaw. pozdr

Opublikowano

dzieki wielkie kolego:p tylko jest jeden problem mieszkam w uk i w polsce bywam raz w roku. a czy znasz sie na tym tak dobrze aby powiedziec mi co konkretnie mam kupic ?? moze masz kogos takiego?? narazie mam tylko zmieniona mape i mam 265 koni ale juz sie przyzwyczailem i chcialbym wiecej:))

a czemu mam za ciebie odrabiać lekcje ,podalem ci wystarczajaco informacji , wujek google ci reszte powie