salamon Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) I pewnie działa ci 24 godz na dobę tak a podejżewam że tak Chodzi mi oto że zapala ci się niezależnie czy jest dzień czy zmrok Edytowane 9 Marca 2018 przez salamon
MalyMlawa Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Opublikowano 9 Marca 2018 Działa poprawnie teraz mam wył funkcje żeby nie obciążać akumulatora.
salamon Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Tak rozumiem że poprawnie ,ale w dzień też ci działa
salamon Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 W oryginale ta funkcja działa tylko po zmroku za to odpowiada właśnie czujnik deszczu-zmroku ,jeśli działa ci również w dzień znaczy to że ktoś dokładał sobie CLCH ,a żeby to działało musi być zakodowany czujnik deszczu-zmroku choć fizycznie go nie ma.Jeśli teraz wykodujesz go bo razi cię ta kontrolka to też nie będzież miał CLCH.
MalyMlawa Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Opublikowano 9 Marca 2018 Mało tego używałem ale chyba działa również w dzień.Więc zostawić to w spokoju?
salamon Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Wybór należy do ciebie wykodujesz brak będzie ClCH ,zostawisz będzie błąd czujnika
MalyMlawa Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Opublikowano 9 Marca 2018 A jeśli chodzi o wyświetlanie radia tzn brak wyswietlania w miejscu gdzie widnieje kontrolka?Chodzi o jakieś ustawienia?
MalyMlawa Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Opublikowano 9 Marca 2018 Dzięki wielkie za info przynajmniej wiem o co chodzi.
salamon Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 1 minutę temu, MalyMlawa napisał: A jeśli chodzi o wyświetlanie radia tzn brak wyswietlania w miejscu gdzie widnieje kontrolka?Chodzi o jakieś ustawienia? Widniejąca kontrolka blokuje wyświetlanie informacji na fisie ,o ile masz oryginalne radio
salamon Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 2 minuty temu, MalyMlawa napisał: Dzięki wielkie za info przynajmniej wiem o co chodzi. Bardzo proszę
Rekomendowane odpowiedzi