_Makki_ Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Niezłe foto story, jak będziesz w Poznaniu to daj znać oblukam furkę na żywca Ślicznotka w Avancie Dzieki! Bede w Poznaniu od 5 do 9 maja. Jedziemy na roadtrip przez Danie, Niemcy do Polski + przyciemnienie szyb w Polsce. Promy sa teraz niesamowicie tanie:) Dobrze by bylo jakbym sie zalapal moze na jakis spot. Fajnie by bylo poznac troche ludziow. Nie wiem jak bedzie z dostepem do neta jak bede w Polsce bo pewnie bede mial urwanie glowy jak cos to przesle Ci moj nr kom. fura fotele malinka, fele bajka szkoda, że z tyłu nie ma oznaczenia quattro...tak troszkę goło dupka wygląda sejczento na drajwłeju wymiata Ehh, nie lubie znaczkow z tylu. Ma byc cleanlook! Nawet jakbym mial RS6 to znaczki OUT! Wczoraj mialem taka fajna akcje na stacji benz. Podchodzi jakis malolat do mnie i mowi ze fajna bryka ale szkoda ze nie quattro.. Pokazuje mu znaczek z przodu a ten do mnie ze znaczek to kazdy moze sobie zalozyc i zebym nie zciemnial bo on sie zna na Audi. Zakonczyl temat ze jak audi nie ma rurek z tylu po dwoch stronach tzn ze nie jest quattro! Olalem zarozumialego Norka... hihi Sej rulez! Szczegolnie w Norwegii:) Na letnich laczkach robi doslownie furore w norkowni. Moja zonka go bardzo lubi bo malo pali i wszedzie mozna zaparkowac.. Ale i ona bedzie miala upgrade autka.. Albo A3 Q 2.0TDI 143KM albo Kia Soul hihi Tylko mnie nie zlinczujcie ale naprawde, Kia Soul w ciekawej kolorystyce i na 19" bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 fura kozak po całości :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Sprzecik do czyszczenia dekoru - czarnego piano:) [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 01:30_________________________________________________Mala sesja fotografa amatora czyli mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Nic nie napiszę Zaniemówiłem coś pięknego Masz już listę chętnych na kupno tego auta jak będziesz sprzedawał? Jak coś to się piszę, tylko... za kiiiilka dobrych lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Master* Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ile te audi kostowalo v norweskih koronah? Super auto bardzo mi sje podoba To na ktore czekam czy to ktorym teraz jezdze? obe dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Co tu dużo gadać. Ma charrrrakter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Cool Dach na czarno + luesterka na czarno i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 _makki_ wykup abonament na fotosiku proponuje pro jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mam wykupiony Abonament PRO, Premium roczny i d*pa! cos sie fotosik wiesza ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No mi wszystko ostatnio szwankuje, 2 laptoki i Blueconnect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Czemu grill w zderzaku ma chrom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nie wiem co tam masz za OS ale ja zawsze o wszystko winie Billa Gatesa Znasz kogos kto jest dobry w photoshopie? Mam kilka duzych i jasnych zdjec auta. Zeby mi zapodac czarny mat na felgach. Jak to bedzie wygladalo.. Kurde jakos nie moge sie zdecydowac A moja zona nawet nie chce o tym slyszec [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 14:29_________________________________________________ Czemu grill w zderzaku ma chrom? Dlatego ze jest chrom dookola przeciwmgielnych.. Narazie tak zostanie bo nie mam czasu zeby sie z tym bawic. Podobno zdjecie ramki chromowanej z grilla to ladna zabawa. Spinki trzymajace ramke sa do bani.. Mysle tez nad felgami Tomason TN5 w 19". Poprostu podobaja mi sie i nawet ciekawa cene na nie dostalem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Kurde jakos nie moge sie zdecydowac A moja zona nawet nie chce o tym slyszec Uuu... a mialo byc tak pieknie, czarno i bialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 _makki_ a czy Ty wybierasz każdą sukienkę swojej żonie? chyba nie, więc fele dawaj w BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 _makki_ a czy Ty wybierasz każdą sukienkę swojej żonie? chyba nie, więc fele dawaj w BLACK Hehehe, zeby to bylo takie proste... Odnosnie sukienek to moje zdanie dla niej liczy sie najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Hihi, a moja żona mnie wnerwia bo mówi, że co chwila ktoś looka na moje auto i, że (uwielbiam zwracać na siebie uwagę) jak chcesz mieć dopracowane auto a nie zwyklaka to dawaj na czarno, będziesz pewny tego, że "spece" docenią inwencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ehh, kurka co sie dzieje z fotosikiem? mial ktos juz tak kiedys zeby sie wyswietlalo ze zdjecia niedostepne? Mam najdrozszy abonament i w morde nie dziala Jak nie placilem to wszystko dzialalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 _makki_ może limit transferu przekroczyłeś, ja tak miałem, wejdź na swoje konto i zobacz jakie masz komunikaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Fotosik to jakas lipa, korzystajcie z imageshack.us, za friko i w ogole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Jest gdzies w Poznaniu lub okolicy hamownia quattro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi