Daaron Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 Witam. Uszkodzeniu uległo tylne zawieszenie mianowicie cienki drążek idący tuż pod belką. Pytanie brzmi jak i czy da się to naprawić? Według diagnosty, który to zauważył jest to element niewymienny, ale chciałbym zaczerpnąć opinii innych. Ewentualne czy ktoś wie co daje ten drążek i/lub jak się nazywa? A4B5 1999r 1.8t AJL Sedan Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
czeslaw187 Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Większość pewnie to spawa i jeździ dalej, inni wymieniają całe sanki, ogólnie coś na zasadzie stabilizatora z przodu, usztywnienia
Daaron Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Opublikowano 29 Marca 2018 Większość pewnie to spawa i jeździ dalej, inni wymieniają całe sanki, ogólnie coś na zasadzie stabilizatora z przodu, usztywnienia Już kupiłem całą oś tylną koszt 100zł nie ma tragedii. Montaż 200, a że wymieniam też sprężyny, tarcze i klocki to będzie taniej. Spawania nie chciało się podjąć 2 mechaników bo drążek lekko się rozszedł i byłoby ciężko. Teraz potrzebny tylko czas. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi