burdzi Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Witam, nie działa mi centralka z pilota. Auto normalnie odpale ale gdy wyciągam kluczyk ze stacyjki to brak jest takiego cykniecia, pilot wogole nie działa, w czym może być problem?
GreGoriO Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Pilot a immo to dwie różne sprawy. Od kiedy to się dzieje?Po wyjęciu oświeca lampki w suficie?bateria... Błędy w MK?NAPISZ coś więcej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
burdzi Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 Byłem w sklepie dziś, i zanim poszedłem do sklepu normalnie się zamknelo, po powrocie do domu już nie działało, lampki w środku nie reagują na wyjęcie kluczyka. Błędy jutro sprawdzę
GreGoriO Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Radio masz fabryczne?Gaśnie po wyjęciu kluczyka?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
burdzi Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 Błędów brak. Radio mam niefabryczne już pół roku i dziala tak samo jak wcześniej, gaśnie po wyjęciu kluczyka.
Rekomendowane odpowiedzi