PABLO Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Cholera myślałem że pod prąd jechałeś ale właśnie lookałem na Twoj profil
michu93 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 hehe, no ładnie łądnie, autko zaje*iste ten kolor co do grila to znaczek mogłeś w chromie zostawic sam się zastanawiam czy nie prysnąc ramki grila na czarno
kler_b Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 co do grila to znaczek mogłeś w chromie zostawic sam się zastanawiam czy nie prysnąc ramki grila na czarno :mysli Powiem tak, w chromie wyglądał naprawdę fajnie ale po pomalowaniu na czarno już bym się nie zamienił, pomalowałem nie tylko ramkę, plastiki też zostały pryśnięte żeby żadnej różnicy nie było i efekt jak dla mnie zadowalający :> myślę nad maską czy by jej kiedy jakim carbonem nie okleić :gwizdanie:
pablo_ua4 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Kolorek jest super i furka też lux bezawaryjności życzę
kler_b Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 Kolorek jest super i furka też lux bezawaryjności życzę A dzięki dzięki Za niedługo kolejna sesja już z nowymi felgami ale na razie kolejne opóźnienie bo w warsztacie zj***li mi gwinty w piaście w przednim kole i czekam na nową piastę do wtorku więc jak dobrze pójdzie to w przyszły weekend będzie aktualizacja, następnym celem jest gwint bo autko aż się prosi o glebe [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 21:07_________________________________________________"Mercedesy" już są zainstalowane na aucie, nie mogę się za bardzo zebrać do sesji ale na pewno będzie, ale w między czasie pojawiła się całkiem ciekawa propozycja nabycia nowych kółek, sami oceńcie: Koła te to KW turbo Cup przód 7,5x16" i tył 9x16", wiem że ten rozmiar do audi to trochę mało ale mimo wszystko skusze się chyba na nie, powiedzcie tylko jaki rozmiar opon proponujecie żeby profil nie wydawał się za wielki?
konradzed Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Dopinaj sprawę i wrzucaj fotosy. Nocne foty na parkingu palce lizać.
kler_b Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Dziś miałem wene aby umyć samochód więc parę fotek z nowymi felgami doszły też tablice "german style plates" konkretniejsza sesja dopiero będzie
Rekomendowane odpowiedzi