wiki Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 rok temu zaczeło mi korodować od dołu wkład lusterka (zwłaszcza od kierowcy), teraz sie. to powiększa i nieestetycznie wygląda, powodem jest rozsczelnienie powłoki szkła z powłoką metaliczną ? i dostanie się tam wody co zrobić żeby to sie nie pogłębiało ?, czy pozostaje tylko wymiana tego wkładu i jak to sprawnie zrobić nie łamiąc nic po drodze ?
Gość zdeniu Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 mam to samo w nowym nabytku :twisted: tylko ze z prawej strony i chyba trzeba bedzie nowe zanabyc
Gość Iceman Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 tylko wymiana na nowy wkładzik :biggrin:
Gość spedyt Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 jak to sprawnie zrobić nie łamiąc nic po drodze ? Wystarczy lekko podważyć z jednej strony i wkład ładnie wyjdzie
fordenir Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Ja narazie jeszcze w lusterku siebie widzę ale od dołu też szpetnie wygląda. A ten wkład to później co: rozbić, odkleić od jakiegoś elementu mocującego(elektrycznie sterowane lusterka) czy jakieś trudniejsze sztuki do wykonania???
Szewczenko7 Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 ten wkład to później co: rozbić, odkleić od jakiegoś elementu mocującego(elektrycznie sterowane lusterka) czy jakieś trudniejsze sztuki do wykonania??? Kolega powyzej napisal co trzeba zrobic :twisted:
Gość spedyt Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 fordenir luserko wychodzi bo jest na zatrzaskach, jedynie czego się można spodziewać to kabelki od podgrzewania jeżeli takie jest
kalina Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Mam to samo , i wcale się nie martwię - bo złodzieje się mniej interesują.
Gość zdeniu Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Mam to samo , i wcale się nie martwię - bo złodzieje się mniej interesują. i to jest myśl
fordenir Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 fordenir luserko wychodzi bo jest na zatrzaskach, jedynie czego się można spodziewać to kabelki od podgrzewania jeżeli takie jest Podziękował Cytat:Mam to samo , i wcale się nie martwię - bo złodzieje się mniej interesują. i to jest myśl No to może niczego nie ruszam bo też słyszałem że to niezły towar
Wihajster Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Mam to samo , i wcale się nie martwię - bo złodzieje się mniej interesują. i to jest myśl tez to mam i to w obydwóch :twisted: ale mam za to spokoj ze je nikt sobie nie przywłaszczy
wit.s Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 O lustrach już było. Wydłubuje się łatwo (napisane powyżej) plastikową ramkę, która jest na taśmie dwustronnej należy najpierw podgrzać (kaloryfer, suszarka do włosów) to łatwo zejdzie i się nie poniszczy. A wkłądy na Allegro można za jakieś +/- 3 dyszki kupić :biggrin: Np. http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1796250 Sprawdzone osobiście - polecam jakby co.
mrog Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 jedynie czego się można spodziewać to kabelki od podgrzewania jeżeli takie jest mnie się wydaje, że objawy o których piszecie występują tylko w podgrzewanych lusterkach (jeżeli nie mam racji to dajcie znać)
Gość spedyt Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 jeżeli nie mam racji to dajcie znać Daje Ci znać że nie masz racji :twisted:
wiki Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Opublikowano 13 Marca 2007 jeżeli nie mam racji to dajcie znać Daje Ci znać że nie masz racji :twisted: masz racje nie ma racji
szogun0 Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Panowie, koniec OT, a co z poprawnością nazewnictwa tematów? [ Komentarz dodany przez: wiki: 13-03-2007, 15:28 ] :redface: już poprawiam
Rekomendowane odpowiedzi