wiki 2 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 rok temu zaczeło mi korodować od dołu wkład lusterka (zwłaszcza od kierowcy), teraz sie. to powiększa i nieestetycznie wygląda, powodem jest rozsczelnienie powłoki szkła z powłoką metaliczną ? i dostanie się tam wody co zrobić żeby to sie nie pogłębiało ?, czy pozostaje tylko wymiana tego wkładu i jak to sprawnie zrobić nie łamiąc nic po drodze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zdeniu Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 mam to samo w nowym nabytku :twisted: tylko ze z prawej strony i chyba trzeba bedzie nowe zanabyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 tylko wymiana na nowy wkładzik :biggrin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spedyt Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 jak to sprawnie zrobić nie łamiąc nic po drodze ? Wystarczy lekko podważyć z jednej strony i wkład ładnie wyjdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
fordenir 1 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Ja narazie jeszcze w lusterku siebie widzę ale od dołu też szpetnie wygląda. A ten wkład to później co: rozbić, odkleić od jakiegoś elementu mocującego(elektrycznie sterowane lusterka) czy jakieś trudniejsze sztuki do wykonania??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szewczenko7 2 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 ten wkład to później co: rozbić, odkleić od jakiegoś elementu mocującego(elektrycznie sterowane lusterka) czy jakieś trudniejsze sztuki do wykonania??? Kolega powyzej napisal co trzeba zrobic :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spedyt Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 fordenir luserko wychodzi bo jest na zatrzaskach, jedynie czego się można spodziewać to kabelki od podgrzewania jeżeli takie jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalina 0 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Mam to samo , i wcale się nie martwię - bo złodzieje się mniej interesują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zdeniu Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Mam to samo , i wcale się nie martwię - bo złodzieje się mniej interesują. i to jest myśl Link to comment Share on other sites More sharing options...
fordenir 1 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 fordenir luserko wychodzi bo jest na zatrzaskach, jedynie czego się można spodziewać to kabelki od podgrzewania jeżeli takie jest Podziękował Cytat:Mam to samo , i wcale się nie martwię - bo złodzieje się mniej interesują. i to jest myśl No to może niczego nie ruszam bo też słyszałem że to niezły towar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wihajster 30 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Mam to samo , i wcale się nie martwię - bo złodzieje się mniej interesują. i to jest myśl tez to mam i to w obydwóch :twisted: ale mam za to spokoj ze je nikt sobie nie przywłaszczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
wit.s 0 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 O lustrach już było. Wydłubuje się łatwo (napisane powyżej) plastikową ramkę, która jest na taśmie dwustronnej należy najpierw podgrzać (kaloryfer, suszarka do włosów) to łatwo zejdzie i się nie poniszczy. A wkłądy na Allegro można za jakieś +/- 3 dyszki kupić :biggrin: Np. http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1796250 Sprawdzone osobiście - polecam jakby co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrog 1 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 jedynie czego się można spodziewać to kabelki od podgrzewania jeżeli takie jest mnie się wydaje, że objawy o których piszecie występują tylko w podgrzewanych lusterkach (jeżeli nie mam racji to dajcie znać) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spedyt Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 jeżeli nie mam racji to dajcie znać Daje Ci znać że nie masz racji :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiki 2 Posted March 13, 2007 Author Share Posted March 13, 2007 jeżeli nie mam racji to dajcie znać Daje Ci znać że nie masz racji :twisted: masz racje nie ma racji Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogun0 9 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Panowie, koniec OT, a co z poprawnością nazewnictwa tematów? [ Komentarz dodany przez: wiki: 13-03-2007, 15:28 ] :redface: już poprawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts