baltazarr Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Cześć Wszystkim. Mam problem z moim Audi A4 B6 Quattro. Jakieś 8k temu wymieniłem prawy przedni przegub następnie przejechałem jakieś 4k i padł lewy przedni przegub. Teraz znowu zaczoł odzywac się lewy przeni przegub. Wymieniałem na używane pół osie bez luzów. Teraz moje pytanie co może być nie tak że przeguby tak padają. Bo jest to trochę spotykana sytuacja. Dzięki wielkie za pomoc. Edytowane 30 Marca 2018 przez baltazarr
baltazarr Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Władałem oryginał tylko w wersji używanej. Bez luzów itp. Wymieniałem całą pół os. Cały czas padają przeguby wewnętrzene. Edytowane 30 Marca 2018 przez baltazarr
wesz82 Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Wew pada przewaznie od dzwona. A jak poduszki skrzyni?cale??
baltazarr Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Opublikowano 30 Marca 2018 Hmmm. Myślę że w takim średnim stanie. Jak się hamuje silnikiem na 1 biegu to czuć ze puszki nie są w najlepszej kondycji. Na innych biegach nic nie czuć aby poduszki coś protestowały.
baltazarr Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Problem rozwiązany. Padła poduszką pod skrzynią biegów.
Rekomendowane odpowiedzi