Kiszek Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Witam wszystkich Posiadam audi a4b7 z 2.0l silnikiem o mocy 170 KM. W samochodzie już dawno nie ma dpf a i są zmienione mapki na około 195KM od tunera gregor10 z Jasła. Teraz bede się przymierzal do kapitalnego remontu Więc chciał bym też zmienić turbine, tylko nie mam pojęcia co dało by najlepszy efekt czy mógł by ktoś mi pomóc bo ja myślałem nad jakąś hybryda ewentualnie powiększenie strefy zimnej w mojej turbinie Najprawdopodobniej bede chciał złożyć turbine w tej firmie http://www.turbospec.pl/lokalizacja.html czy ktoś ja poleca?? Ewentualnie jakies inne godne firmy z Podkarpacia Dodam że mam pompowtryki firmy Siemens
GRADIENT Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 To dobra firma z podkarpacia, nie szukaj innej. Uzyskasz jakieś 210KM/400Nm na tym co masz jak zrobisz ten remont. I nic więcej nie zrobisz zmieniając samą turbinę. Musiałbyś wymienić pompki na inne, ecu itd. Koszt pewnie z 10 tysia.
Kiszek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Tak tylko czy zregenerować moją i powiekszyc strefę zimną z 5 na 6 wirnikow małych i duzych np ta z "caha" czy złożyć nowe turbo hybryde a wtryski jak poleca do regeneracji to na pewno bede bipy podkrecal. Chyba ze szybciej zrobi zwarcie do masy :(_ wtedy kupię nowe i całego sofa zmienię wtedy koszty kolo10 k ale moze okolo270 Km by wyszlo #)strojenie będzie w Jaśle u gregora10 ale już z chamownia więc jak zrobię to podeślę wyniki Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez Kiszek
marcin4x4 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 W dniu 1.04.2018 o 15:16, GRADIENT napisał: To dobra firma z podkarpacia, nie szukaj innej. tia ? Wszystko zależy jakie i u kogo masz ceny, dla mnie hybryda zawsze była najtańszym rozwiązaniem. Hybryda + fmic u kumpla jeździ całkiem spoko.
Rekomendowane odpowiedzi