pawelonr Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Witam Kupiłem alufelgi do a4 b7 17 cali opony 225 45, skrecam w prawo słysze jakby metal tarł o metal, wczesniej oczywiscie było wszystko ok alumy uzywane z mercedesa. Czy miał któś podobny problem?? moze jakaś osłona trze i wystarczy podgiąć? sam nie wiem może macie jakieś pomysły? pozdrawiam
GacekUK Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Witam Kupiłem alufelgi do a4 b7 17 cali opony 225 45, skrecam w prawo słysze jakby metal tarł o metal, wczesniej oczywiscie było wszystko ok alumy uzywane z mercedesa. Czy miał któś podobny problem?? moze jakaś osłona trze i wystarczy podgiąć? sam nie wiem może macie jakieś pomysły? pozdrawiamFelga nie jest czasem szersza od poprzedniej? Moze byc szersza i wchodzic do srodka a nie na zewnatrz i dlatego moze ocierac o elementy np zawieszenia. Jaka miales szerokosc felgi i ET czyli odsadzenie i jakie masz teraz. Moze wystarczy dolozyc dystans i bedzie gralo.Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
pawelonr Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2018 po swietach podjade do wulkanizatora co mi to zamontował i dam znac co dalej..
Fido Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Jak nie podasz ET felg i ich szerokości to ci nikt nie podpowie.
GacekUK Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Jak nie podasz ET felg i ich szerokości to ci nikt nie podpowie.Dokladnie. Zeby sprawdzic ET i szerokosc j to musisz zdjac kolo i od wewnetrznej strony masz oznaczenia et i jWysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi