luki158 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam Mam problem z samochodem, mianowicie wczoraj po odpaleniu zaczął przerywać, ledwo dojechałem do domu. Potem przestał w ogóle odpalać, dzisiaj mi się to jakoś udało opanować chodź sam nie wiem jak, ale silnik chodzi jakoś dziwnie głośno. Wyskoczył mi taki błąd 00550 - Start of Injection Regulation 17-10 - Control Difference - Intermittent Zrobiłem pomiar Vagiem i wyszło coś takiego Wychodzi że kąt wtrysku jest przestawiony, tylko nie wiem z jakiego powodu ? Czy rozrząd mógł się przestawić ? Mam jeszcze jedni pytanie, czy gdy ktoś zrobić cechy na rozrządzie to one muszą się cały czas pokrywać ? np gdy wyłącze silnik to te dwie cechy muszą być w tym samym miejscu ?
luki158 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Nikt nic? Może uszkodzony klin na wale ? Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez luki158
stanek90 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Sprawdz ustawienie rozrzadu czyli klin w pompe kolo na znak i plaskownik w walek wszystko musi ze soba grac,pozniej zajmij sie ustawienie pompy
Rekomendowane odpowiedzi