siwak Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Mam problem z zasięgiem centralnego zamka zasięg max 5-6m od auta kupiłem juz z taka usterka. Po zdjęciu boczka zostałem taka sytuację jak na foto z tej skrętki połączona była jeszcze szyba z prawej strony. Po rozłączeniu przewodów i pojedynczo kolejno podłączałem anteny pod złącze fzv in ale zasięg się nie zmieniał. Jezeli ktoś ma foto wzmacniacza z podłączona wtyczka żeby było widać która antena do którego złącza AM/FM/FZV idzie bo u mnie wtyczka jest odcięta. Piloty już wyeliminowałem bo mam anglika A4 b6 2003 rok sedan w którym pilot działa spokojnie z 30m przypisałem do swojego i to samo max 5-6m. Czy sam moduł komfortu może być uszkodzony?? na testy można zapodać z tego anglika?? do B7 2006r ??
GreGoriO Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Mam problem z zasięgiem centralnego zamka zasięg max 5-6m od auta kupiłem juz z taka usterka. Po zdjęciu boczka zostałem taka sytuację jak na foto z tej skrętki połączona była jeszcze szyba z prawej strony. Po rozłączeniu przewodów i pojedynczo kolejno podłączałem anteny pod złącze fzv in ale zasięg się nie zmieniał. Jezeli ktoś ma foto wzmacniacza z podłączona wtyczka żeby było widać która antena do którego złącza AM/FM/FZV idzie bo u mnie wtyczka jest odcięta. Piloty już wyeliminowałem bo mam anglika A4 b6 2003 rok sedan w którym pilot działa spokojnie z 30m przypisałem do swojego i to samo max 5-6m. Czy sam moduł komfortu może być uszkodzony?? na testy można zapodać z tego anglika?? do B7 2006r ?? We wzmacniaczu ten kabel tylko przelatuje. Można go pominąć. Zdejmij obudowę to zobaczysz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
siwak Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 4 godziny temu, GreGoriO napisał: We wzmacniaczu ten kabel tylko przelatuje. Można go pominąć. Zdejmij obudowę to zobaczysz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To co padnięty moduł komfortu ?? mogę zapodać tego z B6 2003r do B7 2006r ??
GreGoriO Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 niekoniecznie moduł...może sam wzmacniacz nie ma przejścia... przedzwoń/zdejmij obudowę i najpierw tam sprawdź
siwak Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 A jak sam wzmacniacz będzie oki to gdzie dalej szukać
Rekomendowane odpowiedzi