Patrykbor Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 I tu się również zgadzam z Sady ta częstotliwość wymaga niestety bardzo dobrej jakości materiałów, aby pozbyć się zakłóceń i cieszyć się z "siły rażenia". Na marginesie dzisiaj montowałem Unidena do swojej A4 i właśnie skończyłem. Jutro będzie temat "Montaż CB i oświetlenie podłogi" mojego autorstwa krok po kroku. Najprawdopodobniej pod wieczór. czekamy na fotki :gwizdanie:
mily Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Jest mały poślizg bo jeszcze musze oznaczyć zdjęcia logiem "A4 forum", które jest zrobione w Photoshop-ie. Jak zdobędę program żeby odpowiednio obrobić zdjęcia temat się pokaże.[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 23:59_________________________________________________Tu są moje wypociny na temat CB, trochę z poślizgiem, za co przepraszam. http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/all_b5_montaz_cb_i_oswietlenie_podlogi-t66418.0.html;msg721345
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Opublikowano 16 Lutego 2009 No panowie a wracając do głównego tematu wątku radyjko śmiga pięknie i zasięg jest dość ciekawy (tzn nie spodziewałem się że będzie taki daleki ) ale wszystko oczywiście po rozwinięciu przewodu antenowego zwiniętego koło podnóżka
Guregoru Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 Właściciel zadowolony i to bardzo [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 18:48_________________________________________________No i wszystko z radyjkiem jest ok także można zamykać temat i jeszcze raz wszystkim dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi