Grzegorz76 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam, czytałem już trochę o skrzyniach ale w większości przypadków biegi ciężko wchodzą albo nie wchodzą wcale... U mnie jest inny problemik... W zasadzie skrzynia lekko pracuje z tym że..., czasami biegi haczą. Chcąc zmienić szybko bieg np. 1-2-3 występuje haczenie, jakby coś przeszkadzało i czasami po prostu nie wrzucę wyższego biegu. Co to może być? POzdrawiam
?awa Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 a czy gałka zmiany biegów ma jakiś luz(przód-tył, lewo - prawo) Może tam jest problem?
Grzegorz76 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Opublikowano 11 Lutego 2009 No raczej chyba ma.. nie siedzi "sztywno" tylko trochę lata na boki...[br]Dopisany: 10 Luty 2009, 16:26_________________________________________________Można to jakoś wyregulować?
sparki Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 No raczej chyba ma.. nie siedzi "sztywno" tylko trochę lata na boki...[br]Dopisany: 10 Luty 2009, 16:26_________________________________________________Można to jakoś wyregulować? kolego warto sprawdzić poduszki pod silnikiem i skrzynią u mnie właśnie to powoduje okresowe haczenie biegu
Norbi Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Wodziki masz zużyte, żadne sprzęgło ani poduszki.
Rekomendowane odpowiedzi