Carolla Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Potrzebuję wymienić całe oświetlenie tablicy rejestracyjnej stare rozsypało się w rękach. Jak to zrobić?
Undisclosed Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zdejmij osłonę klapy bagażnika od środka, odkręć bodajże nasadką 10 dwie nakrętki trzymające blendę i dwie nakrętki trzymające zamek. Wysuń zamek z dziury w blendzie do wewnątrz, odepnij obie wtyczki do otwierania bagażnika i obie wtyczki podświetlenia tablicy rejestracyjnej. Wyjmij blendę z klapy i wysuń z prowadnic lampki w górę. W to samo miejsce włóż nowe i złóż w odwrotnej kolejności.
hugoarmani Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Witam, U mnie całe oprawy był skorodowane na nic, poza rzecz jasna samą obudową. ja nie kupowałem nowych opraw. Przy użyciu blaszek ze styku czajnika bezprzewodowego, lutownicy, wiertarki i szlifierki zrobiłem rekonstrukcję wnętrza klosza. Całość działa po dziś dzień (już prawie dwa lata). Czas pracy: całość zrobiłem w przeciągu 4 piw.
patryk2298 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Witam czy wie ktoś może gdzie moge kupic ledy do podswietlenia tablicy w wesji usa
Rekomendowane odpowiedzi