scubi206 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 W B6 działało domykanie i otwieranie szyb pilotem po dłuższym przytrzymaniu przycisku. Niestety w mojej B8 lift działa tylko domykanie Wie ktoś jak to ustawić żeby aktywować również otwieranie? Patrzyłem w VCDS i nie mam opcji jak w tym filmie:
corradoowner Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Podepnę się pod temat, u kolegi w q7 jest odwrotnie. Szyby się opuszczą ale nie chcą podnieść. Z kluczyka działa w obie strony. Ktoś się spotkał wcześniej z czymś takim?
MikeP79 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Kolego, mam b8 przed lift i u mnie takie rzeczy ustawiam w mmi. Wchodzę w car i wybieram szyby. Jedli nie masz takiej opcji to moze trzeba pogrzebać w zielonym menuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Zyklone Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Dołączę się Jest jakaś opcja na zakodowanie szyb tak, żeby się automatycznie zamykały po zamknięciu samochodu z kluczyka? Nie chodzi mi o zamykanie szyb podczas trzymania wciśniętego przycisku zamykania tylko o jego jednorazowe kliknięcie.
MikeP79 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Takiej opcji nie maWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
scubi206 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2018 18 godzin temu, MikeP79 napisał: Kolego, mam b8 przed lift i u mnie takie rzeczy ustawiam w mmi. Wchodzę w car i wybieram szyby. Jedli nie masz takiej opcji to moze trzeba pogrzebać w zielonym menu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Faktycznie kolego wszystko już uruchomione w MMi. Działa zamykanie i otwieranie z pilota Dzięki
Maryo Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) A ja mam inny problem, odłączyłem dziś aku I po podłączeniu nie działa otwieranie ani zamykanie szyb z pilota. W mmi jest wszystko zaznaczone tak jak było wcześniej. Przed odłączeniem aku wszystko działało. Próbowałem z trzymaniem szyb w dolnej i górnej granicy przyciskiem ale nie słyszę żadnego kliknięcia i nie działa dalej. Nie wiem co jest grane. Dodam że to b8 wy allroad 2010 tfsi, nie mam kabla diagnostycznego, nie mogę włączyć zielonego menu w mmi... proszę o pomoc, z góry dziękuję Edytowane 2 Września 2020 przez Maryo
corradoowner Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 2 godziny temu, Maryo napisał: A ja mam inny problem, odłączyłem dziś aku I po podłączeniu nie działa otwieranie ani zamykanie szyb z pilota. W mmi jest wszystko zaznaczone tak jak było wcześniej. Przed odłączeniem aku wszystko działało. Próbowałem z trzymaniem szyb w dolnej i górnej granicy przyciskiem ale nie słyszę żadnego kliknięcia i nie działa dalej. Nie wiem co jest grane. Dodam że to b8 wy allroad 2010 tfsi, nie mam kabla diagnostycznego, nie mogę włączyć zielonego menu w mmi... proszę o pomoc, z góry dziękuję Robiłeś to na zapłonie albo odpalonym silniku?
Muskel1 Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 Sprawdzałeś ustawienia w MMI czy tylko wiesz, że jest jak należy bo nie zmieniałeś. Otwieranie i zamykanie zamka centr. z pilota działa normalnie?
Maryo Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 1 minutę temu, Muskel1 napisał: Sprawdzałeś ustawienia w MMI czy tylko wiesz, że jest jak należy bo nie zmieniałeś. Otwieranie i zamykanie zamka centr. z pilota działa normalnie? Sprawdzałem, wszystko w Windows mam na on, no chyba że ma być of...Otwieranie i zamykanie działa normalnie, tak samo otwieranie pilotem bagażnika
Maryo Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 W dniu 3.09.2020 o 10:26, Maryo napisał: Sprawdzałem, wszystko w Windows mam na on, no chyba że ma być of...Otwieranie i zamykanie działa normalnie, tak samo otwieranie pilotem bagażnika Dziś doszedł kabel. Podłączyłem pod vcds, nigdzie nie mam opcji żeby zaznaczyć okna, wchodzę w moduł komfortu 46 i nie mam tam takich rzeczy jak na filmikach na yt pokazują... ktoś coś? Dzięki
Maryo Opublikowano 9 Września 2020 Opublikowano 9 Września 2020 Działa. Zmieniłem baterię w pilocie i działa! ?
Rekomendowane odpowiedzi