Opublikowano 23 Kwietnia 20188 l Witam wszystkich,kilka dni temu zakupiłem Audi A4 B7 2.0 TDI BPW i mam pewien problem a mianowicie ; Chciałem podpiąć się VAG-iem i sprawdzić czy wszystko jest w porządku na pokładzie i gdy się schyliłem do złącza OBD2 ku mojemu zdziwieniu ukazała mi się oto taka kostka ( zdjęcie ponizej) zamiast OBD2 . Moje pytanie czy jest jakaś przejściówka adapter do tego złącza na OBD2 ? czy ktoś u siebie miał taki przypadek ? Bo po mojemu to jakaś nieautoryzowana przeróbka gdyż widać że kable były lutowane.
Opublikowano 24 Kwietnia 20188 l Albo chciał uniknąć nieautoryzowanego podłączenia Są tacy co i piny miejscami zamieniają. Kup sobie to: http://allegro.pl/audi-a4-b6-lampka-wnetrza-kompletna-obd2-i6958914254.html I zrób jak powinno być - połącz to co masz z tym co kupisz kolorami i będzie jak ORI
Opublikowano 24 Kwietnia 20188 l Autor 8 godzin temu, kamil-vag napisał: Albo chciał uniknąć nieautoryzowanego podłączenia Są tacy co i piny miejscami zamieniają. Kup sobie to: http://allegro.pl/audi-a4-b6-lampka-wnetrza-kompletna-obd2-i6958914254.html I zrób jak powinno być - połącz to co masz z tym co kupisz kolorami i będzie jak ORI Dzięki za wskazówkę:) ale po co mi ta lampka do tego OBD potrzebna ?
Opublikowano 24 Kwietnia 20188 l Na aukcji jest lampka wraz z kostką obd, kupujesz i lutujesz tak jak powinno być.
Opublikowano 25 Kwietnia 20188 l Autor 22 godziny temu, Tracer39 napisał: Na aukcji jest lampka wraz z kostką obd, kupujesz i lutujesz tak jak powinno być. Dobra już kumam są wersje z lampkami do podświetlenia tego złącza ale muszę poszukać bez lampki bo u mnie nie ma na to miejsca , wersja bez oświetlenia.
Opublikowano 25 Kwietnia 20188 l Nie do podświetlania złącza a przestrzeni nad nogami kierowcy i bez różnicy czy kupiłbyś to czy inne... Edytowane 25 Kwietnia 20188 l przez kamil-vag
Opublikowano 25 Kwietnia 20188 l Autor 5 minut temu, kamil-vag napisał: Nie do podświetlania złącza a przestrzeni nad nogami kierowcy i bez różnicy czy kupiłbyś to czy inne... Generalnie lampkę mogę odłączyć i już