gonzalez09 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam mam problem z klimatyzacja , jak ja zalacze to slychac takie cykanie kazdy jeden znachor mowi cos innego, bardzo prosze was o pomoc w zweryfikowaniu problemu VID_20180424_165753.mp4 Edytowane 4 Czerwca 2018 przez gonzalez09
gonzalez09 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Wymienilem to zrywne sprzeglo kpmpresora, niestety nic nie pomoglo moja rolka juz byla rozsypana , odglosy dochodza z okolic kpmpresora moje pytanir jest takie , musze wydzierac kompresor i czyscic caly uklad ? Pasek oraz rolka napinacza klimatyzacji tez wymienione, kiedys psikalem po rolkach srodkiem smarnym ucichlo tylko na chwilke dopóki nie wyschlo Edytowane 4 Czerwca 2018 przez gonzalez09
gonzalez09 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2018 W dniu 6.06.2018 o 22:13, Autoklima Belsk Duzy napisał: Rolka alternatora. A moge jakos to spr czy napewno to ? Wymienilem ta rolkena kompresorze i slychac dalej juz mi rece opadaja
Rekomendowane odpowiedzi