mfolta Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Witam Przymierzam się do naprawy pobierania oleju w A4 B8 2.0 TFSI CDNC. Naprawa poprzez toczenie tłoków pod nowe pierścienie (poprawione). Moje pytanie: Doradźcie sprawdzony warsztat w Krakowie Z góry dzięki!
countryFan Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 W dniu 26.04.2018 o 08:43, mfolta napisał: Witam Przymierzam się do naprawy pobierania oleju w A4 B8 2.0 TFSI CDNC. Naprawa poprzez toczenie tłoków pod nowe pierścienie (poprawione). Moje pytanie: Doradźcie sprawdzony warsztat w Krakowie Z góry dzięki! Ostatnio na spocie w galerii Kazimierz był kolega który ma ten sam silnik, włożył duuuużo pieniędzy i dalej bierze oliwę - z tego co mówił 0.3-0.4L/1kkm - więc w razie czego możesz udać się na spot i pogadać - nie wiem jak w najbliższy wtorek bo to święto ale po długim weekendzie pewnie będzie paru pasjonatów. Polecam.
mfolta Opublikowano 12 Września 2018 Autor Opublikowano 12 Września 2018 Ponawiam pytanie. Zrobiłem wstępne zapytanie do kilku zakładów w krakowie, ale tylko jedna odpowiedz z firmy MARCUS AUTOSERWIS z ceną brutto 4tys. zł Wydaje mi się ,że to trochę dużo.
Rekomendowane odpowiedzi