jacue Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Od tygodnia piszczy mi tylna wycieraczka. Dzisiaj zalozylem nowe pioro a wycieraczka dalej piszczy. Okazalo sie ze to nie piszczy guma na szybie bo gdy wycieraczka jest w gorze rowniez piszczy. Co to moze byc? PZDR
ALBINEK Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Popsikaj WD 40 na ośke wycieraczki może to coś da,jeśli jest tam dostęp to popsikaj również na ramie mechanizmu na jego końcówki tam są takie kule w plastiku.
jacue Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Opublikowano 11 Lutego 2009 Wyglada na to ze bede musial sie dobrac do silniczka ale nie wiem jak zdjac wewnetrzna pokrywe klapy bagaznika.
ALBINEK Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Może najpierw odkręć ramie wycieraczki i popsikaj na samą ośke.
wojtekce Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Popsikaj WD 40 na ośke wycieraczki może to coś da,jeśli jest tam dostęp to popsikaj również na ramie mechanizmu na jego końcówki tam są takie kule w plastiku. ale w tylnej wycieraczce nie ma ramion mechanizmu :gwizdanie:
ALBINEK Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Racja mój błąd myślałem o przednich wycieraczkach,z tyłu ramie wycieraczki jest osadzone bezpośrednio na osi silniczka.
Rekomendowane odpowiedzi